Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.6
Összesen 16
5 8
4 2
3 2
2 0
1 4
 • HBH Bajor Sörház

  Legjobb hely Egerben, mindig nagyon finom az étel, kedves a pincérek. Bármikor Egerben járok itt ebédelek és vacsorázok, sosem volt probléma, csak ajánlani tudom. :)

 • HBH Bajor Sörház

  Hangulatos, finom ételekkel és budapesti viszonylatban jó áron!
  Kedves és gyors kiszolgálás!
  Viszont foglalás nélkül nehéz bejutni!
  Csak ajánlani tudom;)))

 • HBH Bajor Sörház

  Az én ételem hideg volt a barátaimé langyos.A csülök nem volt rendesen megsütve. A kiszolgálás 1 óra amivel nem is lett volna semmi baj, viszont hideg volt és kértünk pokrocot ami fél órába telt kihozni. Nem ajánlom senkinek mert ízleni se ízlet amit ettünk.A pincér udvariatlanságáról ne is beszéljünk étlapot adott viszont itallapot nem de előtte megkérdezte mit innánk, problémája volt a többi vendégnek is. Nem tudom milyen lett volna a másik mellette lévő vendéglő az olaszos de jobban nézett ki vendéglátás szempontjából.

 • HBH Bajor Sörház

  Az étteremrész ahol ettünk, jellegtelen, tucatízlést tükröz. A rendelt ételek közül az egyik ehető, a másik rossz volt. A marhapofa száraz és kemény volt mint a cipőtalp. Három apró szelet közül az első kettő volt ehető, a harmadik nem. A mártásnak köze sem volt a mártáshoz, de mondjuk, hogy ez ízlés dolga. Miután a hús miatt reklamáltam, pincér közölte a 'séf' szerint minden rendben volt. A vacsoráért - annak dacára, hogy legalább a harmadát visszavitettem - a teljes árat felszámították. Ám legyen! Nem a pénz rontotta el az esténket. A pincér udvariatlansága, bunkósága sokkal inkább. Elnézést még annak ellenére sem kért, hogy szóvá tettem: ennyi minimum járna (igaz, ehhez ismerni kellene annak a szónak a való tartalmát, melyet úgy hívnak: vendéglátás). Hacsak nem élvezi a viccesnek szánt, valójában olcsóan szellemeskedő étlapokat, és a közepes konyhát sok 'habveréssel', kerülje el messzire. A felszolgálást mazochistáknak ajánlom.

 • Az étel amit fogyasztottunk finom volt gyönyörűen szervírozva, isteni burgonyagombóccal. Kár, hogy a sertésszűz túl volt sütve, nagyon száraz volt. A hely kellemes, a pincér figyelmes, udvarias volt. Ajánlani tudom mindenkinek.


Értékeld Te is!

HBH Bajor Sörház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

HBH Bajor Sörház

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.