Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Kedves Vendégek!

A kialakult helyzetre való tekintettel az online asztalfoglalást leállítottuk. Kérjük az éttermek nyitvatartásáról az adott étteremnél telefonon érdeklődjenek.
Megértésüket köszönjük!

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.9
Összesen 15
5 9
4 0
3 2
2 3
1 1
  • Adagok hatalmasak,ez rendben.Köret a húsfélével,na evvel itt gond van.Hatalmas köretet kap a betérő éhes ember.A felét sem bírja megenni.Köret vissza a konyhába.Következő vétlen rendelő,ha épp sült krumplit,étlapon'szalma krumplit' rendel,az lehet,hogy tengeri heck,vagy egyéb halfélék körete volt az előző asztalon. A sült burgonya erősen halszagú és újra melegített volt.Nem tudom,hogy más körettel jobban jártam volna-e?!Köretet ne kérjen senki az 'újra hasznosítás' miatt.

  • Minden szempontból jó. A kiszolgálás a kaja minősége mennyisége elsőosztályú. De a wc olyan mint egy komcsi kocsma budi,mind a női mind a férfi.

  • Nagyon finom, és hatalmas adagok. Jó kiszolgálás.

  • Nagyon jó étterem. Az étlap választékos nagyon jól megfogalmazott, és le írt al szöveggel. Gyors kiszolgálás óriási adagok finom ételek. Árilag is megfizethető . Ha lehetne meg adnám a 10 csillagot is.

  • Tusculanum Kisvendéglő

    Nagyon gyenge étterem. A kiszolgálót lehetetlen volt megérteni, bár lehet jobban jártunk mivel nem volt túl kedves... Apró vékonyka, koszos asztalok ahol nagyon kényelmetlen ülni. Az étel nem vészes, elég nagy adagokat adtak, viszont a leveshez régi száraz kenyeret kaptunk, a desszert egy kifejezetten koszos kehelyben érkezett. Összességében nem ajánlom...


Értékeld Te is!

Tusculanum Kisvendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Tusculanum Kisvendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.