Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Merüljön el az ízek tengerében, kóstolja végig a magyar és nemzetközi konyha klasszikusait vagy chefünk új kreációit, válasszon heti magyaros étlapunk ínyencségeiből a tóparti teraszon vagy élvezze a télen is a napsütést Pálmaházunkban, ízlelje meg sommelier-nk ajánlásával a legkíválóbb magyar borokat, hűtse le torkát egy frissen habzó sörrel, tobzódjon a koktélok közt, hagyja magát elcsábítani egy egzotikus fagylaltkehelytől, élvezze a kávéspecialitások zamatát, bóduljon el a teafüvek és a virágok illatától, szívjon el egy jó szivart a kandallóban ropogó tűz mellett, vegye fel a halk jazz ritmusának lüktetését, engedje el magát….

Az étterem nem véletlenül Budapest egyik legnépszerűbb rendezvény és esküvő helyszíne is egyben, ezért is ajánlott mindig előre asztalt foglalni.

Vasárnap délben családbarát kedvezmények, gyerekprogram bohóccal, hatalmas ugrálóvárral várják a vendégeket.

Főváros legromantikusabb és egyetlen tóparti terasza megújulva várja régi és új vendégeit, a magyar és nemzetközi konyha szerelmeseit!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.1
Összesen 18
5 4
4 4
3 3
2 4
1 3
 • Hemingway Étterem

  Közepes ételek, rugalmatlan vezetőség. Koronavírus kapcsán voltak negatív tapasztalataink, nem voltak hajlandóak áttenni a foglalásunkat, holott nem tudják biztosítani a megfelelő egészségügyi körülményeket a helyszínen (távolságtartás), se az előre lefoglalt időintervallumban nincsenek nyitva. Foglalót összegét pedig elnyelik.

 • Hemingway Étterem

  Pár éve, baráti események alkalmával mindig oda mentünk. Egyre drágább lett, miközben az ételek mínősége, változatossága romlott. Előétel középszerű, leves gyenge, főétel még elmegy.

  Legutóbbi látogatás alkalmával tapasztalt személyzeti hozzáállás bosszantó volt: kiszolgálás semleges, fogadtatás rideg, bárpultos hölgy kimondottan flegma, köszönni nem tud.

 • Hemingway Étterem

  A Hemingway Étterem jó ideje számos fanyalgó sznob célpontja. Az a gyanúm, hogy a értékelők között trollok is akadnak jócskán. Tény ezzel szemben, hogy miután tíz éve járok rendszeresen hozzájuk, így törzsvendégként kiemelt figyelemmel szolgálják fel az általában kitűnően elkészített ételeiket. Külföldi vendégeimmel ide jövök először, ha biztosra akarok menni. A magyar gasztro-kultura kártyapaklijában a piros király lapja ezé az étteremé.

 • Hemingway Étterem

  Ma elektronikus levélben foglaltam asztalt Buda egyik kiemelt és nagy nevű éttermébe. Ajándékba kaptunk egy Ínyencek Asztala foldobox utalványt. Meg is jelentünk a jelzett időben. Elképzeltem, hogy kiülünk a tó parti teraszra és miközben étkezünk, nézzük a gyönyörű parkot, a közeli ciszterci neobarokk templomot.
  Az étterem bejáratánál ülő unott hölgy és a magyarázkodó vékony úr közölte. Az e-mailem nem érkezett meg, és a mai napon bár megetetnek, de nem tudják azt a választékot és minőséget produkálni, ami erre az utalványra járna.
  Lefordítottam magyarra: azt kérik, menjünk el, ugye? Ezt követően elmentem, az úr utánam futott. Mindenáron erőszakos módon ezt kiáltotta: legalább hadd magyarázom meg.
  Beültünk a kocsiba és a Budai Parkszínpadnál lévő parkolóból Gödöllő Marikatelepre hajtottunk.
  A Bojtárcsárdában sajtlevest, erdélyi fatányérost, rántott halat ettünk. Minden nagyon izletes volt, a kiszolgálás korrekt és nagyon barátságos. Itt még megmaradt a korábbi vendéglátói kultúra, foglalkoznak a vendéggel. A kiváló és nagyon ízletes ételt - bár nem puccos helyen ettük - de csodálatos helyen. Eredeti ötlet s sok régi rádió kiállítása.
  Csak örülni tudok, hogy Budaáról a Gödöllői Marikatelepre mentunk.”

 • Hemingway Étterem

  Sajnos az adagok nem voltak túl nagyok, kellett a 3 fogás. Amúgy minden nagyon finom volt.
  A hely berendezése is tetszett, pl. sok növény, külön ruhatár.
  A kiszolgálás figyelmes volt.


Értékeld Te is!

Hemingway Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Hemingway Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.