Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 18:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Várunk szeretettel Mindenkit (0-100 évesig) aki lovagolni, lovas kocsizni, a lovas kultúra rejtelmeibe betekinteni, kirándulni, sétálni, kisállatot simogatni szeretne. A madárfütty, lónyerítés, szamárbőgés és a bárányhallgatás garantált!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.0
Összesen 1
5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
 • Hírös Lovarda Csárda

  Tavaly tartottuk eme helyszínen az esküvőnket, a környezet csodás, viszont a prezentált ételek mennyisége erősen kifogásolható volt. Nem vagyunk egy "nagyevő" család, ezért a mai napig nem értjük, hogyan történhetett meg az, hogy a lakodalmunkon minden étel elfogyott és még egy lábas pörkölt sem maradt (?!). Mellesleg megjegyzem négy vendégünk nem jelent meg, akik előzőleg elfelejtették lemondani a meghívást.

  A sültes tálakat nem tálszervízes felszolgálással kértük, hanem a vendéglő vezetőjének az ajánlására a svédasztalos megoldást választottuk - utólag kiderült egy nagy átverés áldozatai lettünk - 3 Chafing került a svédasztalra több, mint 69 fő részére és sajnos az elfogyasztott ételek pótlásáról nem gondoskodtak. Az éjféli büfét a megmaradt sültek alkották vagyis a három melegentartó tál maradékát szedték össze egy chafingbe. Gyümölcsöket mi vittünk be, de annak csak egy töredékét láttuk viszont. Hajnalban jött a feketeleves, mikoris közölték velünk , hogy nem maradt semmiféle étel, amit elcsomagolhatunk! Se leves, se pörkölt, se sós pogácsa :(
  Egyedül az italból maradt ki egy jelentősebb mennyiség, amit mi vittünk be 2000 Ft/fő dugódíjért cserébe. A hagyományos esküvői menüért 6500 Ft-ot számoltak fel per fő (gyümölcstál valamint töltött káposzta nélkül) pozitívumként megjegyzem a szakács ízletesen készítette el az ételeket, de ugyebár csodát ő sem tudott tenni így a "terülj, terülj asztalkám " effektus egyértelműen elmaradt. Észrevételünket másnap a tulajdonosok felé jeleztük, de azt a választ kaptuk, hogy az ilyenkor szokásos mennyiséget készítették el.
  Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy kértünk díszítést a teraszra; és 20 eFt -ért kaptunk egy csodás piros szőnyeget és egy asztalszoknyával rendelkező asztalt.

  Konklúzió : akik szeretnék lenyűgözni a velük ünneplőket egy bőséges esküvői menüsorral és netán még másnap is szívesen falatoznának az ízletes fogásokból, azok bizony hoppon maradnak...


Értékeld Te is!

Hírös Lovarda Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Hírös Lovarda Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.