Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 16:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
TV, Melegétel, Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az Irish Dog Pub Érd első és egyetlen ír kocsmája. Nem csak olyan, mint egy ír kocsma, hanem az is. A pub 1996 novemberében nyílt meg, ismertsége, kedveltsége hamisíthatatlan ír hangulata azóta is töretlen.Minőségi italokra, ír csapolt sörökre, különleges whiskykre alapoztuk kocsmánk italkínálatát. Ötféle csapolt sör, minőségi borok és 100 féle whisky kínálatunkkal várjuk vendégeinket.

Étel- és italválasztékunkat folyamatosan bővítjük vendégeink igénye szerint. Áraink nem haladják meg az átlagos budapesti pubok árait, melyeket különböző rendezvényekkel igyekszünk még kedvezőbbé tenni. Rendezvényeinken gyakori a teltház, amely a különböző korosztályok számára is kikapcsolódást nyújtó programoknak köszönhető.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 6
5 3
4 0
3 2
2 0
1 1
 • Feleségemmel tegnap este 8:30ra foglaltunk asztalt . Megérkeztünk nagyon tetszet a hely , egyből köszönt a csapos nekünk és a helyünk hez elkísért . Leültünk és olyan jó kedvunkbe be voltunk , hogy milyen hangulatos kinézete van a helynek és a etlep alapján tutti nagyon jó lesz az étel is . Egy olyan élet kedvetlen semmilyen stílusú morcos pincér jött az asztalunkhoz , hogy miután felvette rendelesunket feleségem közölte amióta Érd re költöztünk soha de soha nem volt ilyen rossz pincerunk. Mondom ne aggódj szívem az ennivaló biztos kiváló lesz sőt emlékszem az interneten milyen jó képeket tettek fel a ételekről . Várjuk és várjuk az ételeinket aztán elem tesznek egy tál MIRELIT hagyma karikákat , igen hagymakarikakat kertem de könyörgöm ilyen SPAR hagymakarikakat ne adjon egy ilyen hely . Mivel éhes volt persze megettem az Budapesti aluljáró minőségű hagymakarikakat . Feleségem levese olyan fokhagymás volt , hogy egy vámpír az ilatatol is szőrnyethalt volna . Hat mondom neki biztos jobb lesz fő étel . Nagy nehezen jöt a pincér MR Morcos vagyok a világra és egy mosoly az nálam lehetetlen . Végre meg érkezett a fő ételünk aminek nagyon örültem mert az Ír Pub ba szóló klub zenétől kezdtem megőrulni , igen ki volt az a zseni aki könyörgöm EGY ÍR KOCSMÁBA Tuc tuc zenét játszik . A feleségem fűszeres rizses csirke talaj és a Pub burgerem jól nézet ki . Persze a kép a burgerol amit a neten láttam és amit adtak tejesen máshogyan nézet ki . Először harapok a steak burgonyaba és hat basszus nem volt átsütve megy nyers volt a közepe , próbálok meg egyett ugyan úgy nyers , szólok feleségemnek babám te kóstold meg és igen ő is mondja hat ez meg nyers . Hatalmas burgerembe beleharapok (ami 90% csak egy óriás kenyér buci agyon taposot hús pogácsával ami annyira lapos hogy Olyan Vékony Mint 2 szelet parizel egymás tetején ) és semmi könyörgöm semmi íze nincsen csak kenyér és savanyúság ezt lehet izlelni . Szegény feleségem tálja is Íztelen volt . NEM AJÁNLOM SENKINEK az IRISH DOG PUB ettermet szőrnyu ízek szörnyű kiszolgálás

 • Irish Dog Pub

  Először egy ismerősünkkel jártunk itt tavaly ősszel.
  Az első tapasztalat alapján nagyon tetszett a hely.
  Autentikus ír kocsma hanulat, egy nagyon hangulatos kandallóval az egyik helységben, nagyon finom ételek és természetesen csapolt Guiness.
  A pincér aki kiszolgált minket nagyon kedves volt!

  Mivel az első benyomás ennyire pozitív volt, egy szülinap alkalmából ismét el akartunk jönni vacsorázni és sörözni.
  Telefonon lefoglaltuk a kandalló melletti asztalt (ahol az előző alkalommal is ültünk). A tulaj ezt vissza is igazolta.

  Szombaton érkeztünk a megbeszélt időpontban a helyre. Elsőnek érkeztünk - rajtunk kívül csak a tulaj volt a helyen. Kicsit se volt barátságos ill. vendéglátóshoz méltó ahogy fogadott minket!
  Se köszönés se asztalhoz kísérés! Megkérdeztük tőle h melyik lenne a mi asztalunk, amire rámutatott egy folyosó melletti (a kandallótól legtávolabb eső) asztalra.
  Szóltunk neki h mi vagyunk a szülinapi társaság, aki asztalt foglalt. Erre nem is reagált.
  Apám mégegyszer odament hozzá (ugyanis arra nem méltatott minket, hogy megbeszélje velünk - a pult mögül dirigált) és emlékeztette, hogy a múltkor is a kandallónal ültünk és most is azt a helyet foglaltuk, amit ő vissza is igazolt. Erra azt válaszolta hogy "az akkor volt".
  Még felajánlottuk, hogy odatennénk még egy széket a négy főre megterített asztalhoz (ugyanis 5 en voltunk és így is foglaltuk az asztalt) és akkor meg van oldva a probléma, de csak annyit mondott hogy "nem teszünk semmit sehova mert ő akkor nem fér el az asztaloknál"
  Mivel nem ebben a hangulatban szerettünk volna születésnapot ünnepelni távoztunk a helyről.
  Mindannyian érthetetlennek tartjuk a tulaj viselkedését, ami egy étterem tulajdonosához méltatlan! Nem ajánlom a helyet ,- senki ne támogosan olyan vendéglátost, aki nem tud megfelelő módon bánni a vendégeivel!
  Őt csak egy szóval tudom illetni - BUNKÓ!!!

 • Irish Dog Pub

  Szűk baráti körrel (azaz szülinapos feleségem és 3 barátom) látogattuk meg a vendéglátóipari egységet, "régi" emlékeink - már amelyikünk már járt ott - felelevenítésére. Meg ugye GUINNISS-ni, ahogy egy "ír" kocsmában illik... ;o) Az este remekül indult, hiszen tudtuk, hogy finoman szólva sem a legolcsóbb hely a környéken (értsd: odahaza gyorsítottunk a fordulatszámon, 'gyümölcs'-levekkel), de a hely kinézete magáért beszél, belülről még hangulatosabb, mint kívülről. Az, hogy picit eldugott helyen van, néha előny, néha hátrány - mi pl. negyed órát keringtünk a környéken, mire felfedeztük; további nehezítésként: parkoló az nem-igen van arrafelé... Ezen az apróságon "ab ovo"-jókedvünk gyorsan túllendített, amit az itallap le is ültetett azonnal. A honlapon szereplő, egyébként is meghökkenésre okot adó árak idejétmúltnak tűntek, pl. egy "6-classics" single malt a web-es 1300 helyett 1600 HUF, 4 cent-nyi... Mikor erre rákérdeztünk, a fiatal pincér azzal védekezett, hogy Ő még csak 2 hónapja van ott, azaz a web-oldal aktualizálásáról nincs információja. Hm... 1 null oda... Nadesebaj!! GUINNISS van, ételt aránylag gyorsan megkaptuk, ami ráadásul jó is volt! (persze nem laktunk dudára, de nem is ez volt a cél, arra ott vannak a "lovagias" éttermek :o) A "baj" ott kezdődött, hogy amikor a harmadik feketelevet szerettük volna kikérni, "sajnálattal" közölték, hogy elfogyott, s kérdésünkre azt mondta a "fiatal", hogy nem is ütnek csapra következőt, mert NINCS! Hm... 2 null oda... Egy ÍR kocsmában elfogy a sör?! S még Kilkenny sincs??!! 3 null oda... Felhívtuk "fiatal" figyelmét erre a SZOMORÚ tényre, Ő persze beárult a nagybajszú-nál, majd kisvártatva a NAGYBAJSZÚ odajött, s kérdőre vont minket (??!!), hogy előfordult már biztosan velünk is az ilyen, s ez egyáltalán nem szégyen... Hát persze, de odahaza nem hirdetjük magunkról, hogy ÍR KOCSMA lennénk! "ITT", egy ír pub lévén, "itt" azért ez majdhogynem szégyen, de biztosan nem követendő! Azaz "nagybajszú" hozzá/beszólása betette a kaput mindannyiunknál, végeredményt hirdettünk: 4 null oda... :o(((( Miután hátat fordított kis csapatunknak, s a BL-meccset favorizálta, "vendéglátás" helyett, csak többszöri hangos felszólításra tudtunk számláért esedezni. Számla-rendezést követően még megkaptuk verbálisan is a magunkét, "kifelé-menet", miszerint milyen "szimpatikusak" vagyunk... MI, akik VENDÉGek volnánk, vagy mifene??!! S a hely szellemének ajánlanánk pénztárcánk tartalmát, ehelyett a kapott tekintet(ek) arról árulkodott/tak, hogy: "be ne merészeljétek tenni ide még 1x a lábatokat"! Hm... Lefújás utáni szabálytalanság miatt tőlünk ez a hely piros lapot kapott - azaz 4+1 null oda. Nem megyek/ünk oda többet, s nem is ajánlanám/nk senki-fiának, hogy ezt tegye. Legalábbis a BARÁTAIM-nak biztosan nem... :o(


Értékeld Te is!

Irish Dog Pub

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Irish Dog Pub

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.