Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 19:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
Terasz
Rólunk:

A régi hagyományokat, recepteket megőrizve, de egyre szélesedő választékkal állunk Kedves Vásárlóink rendelkezésére!
Galériánk igen hangulatos hely randevúk, üzleti találkozók, szülinapi zsúrok megrendezésére.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 4
5 2
4 0
3 0
2 0
1 2
 • Hatalmas választék, segítőkész kiszolgálók, én még nem csalódtam bennük. Bármilyen kérdéssel fordultam hozzájuk, elfelejtett szülinapi torta vagy 10kg frissen sült pogácsa azonnal teljesítették a kívánságomat. Csak ajánlati tudom, kevés manapság az igazi hagyományőrző, tradicionális magyar cukrászda.

 • István Cukrászda

  Második alkalommal is ehetetlen szintű avagy minőségű tortát kaptam. Ez az én hibám hiszen első nagy csalódásom után amikor egy oroszkrém tortát rendeltem és a tescot is megszégyenítő minőségtelen ízetlen valamit kaptam, igen drága pénzért, megfogattam, hogy többé nem megyek be ide. Második alkalom alkalmával, mivel itt lakom egy év elteltével ismét tortát vette... hiba volt... többé én itt ilyet nem teszek!!!
  A fagyi is igen gyengén szerepel!
  Valószínűleg neves minőségi cukrászda lehetett ez régen, de jelenleg csak a múltból,
  és a soha többet be nem térő külföldi turistákból él.
  Ha olyan helyet keres valaki a belvárosban ahol drágán vásárolhat kifejezetten rossz dolgokat...annak ajánlani tudom, normális ember nem megy be ide többször vásárolni, én sem fogok!
  A design jól néz ki ne tévesszen meg senkit...belül semmilyen!
  2014. 05. 17

 • István Cukrászda

  Tegnap délután 2013. 07.08-án rendeltem a honlapról kinézett Velencei álom nevezetű wellnes tortát, amely cukor hozzáadása nélkül készül diabetikus anyagból illetve fentebb csökkentett cukortartalomként jegyzik az alábbi terméküket. Hölgy vette fel a rendelésem, a 14 szeletes torta ára a rendelés felvételekor 6800 forintba került. Reggel 9órára a Párom érte is ment, a tortának addigra az ára 7200 forint lett illetve enyhén szóval nem épp honlapon megjelenített képen szereplő Velencei álom torta várt rám otthon. (15 percen belül hűtőbe került)Ez még a legkisebb probléma lenne de egy szelet elfogyasztása után 30perccel sajnos mind az 5en a WC én kötöttünk ki és 5óra múltán sem enyhültek a tünetek. Természetesen felhívtam a cukrászda üzletvezetőjét aki elöszőr közölte velem hogy nyírfacukorból készítették a terméküket, ami állítása szerint szerepel a honlapon is(sajnálom mennyire nincs tisztában saját honlapja tartalmával)miután közöltem nem található rajta ilyen információ a hölgy erre nekem támadt miért nem kérdeztem akkor meg illetve, elöszőr azt mondta ez normális, hogy hasmenés a következménye,utána pedig váltig állította hogy akkor allergiások vagyunk rá.(megjegyezném: tisztában vagyunk a nyírfacukor túladagolásának következményeivel)Csak ezt sajnos sehol nem jelezték nekünk, illetve a honlapon sem található meg(http://istvancukraszda.hu/tortak)(észrevételként a cukrászda felé: honlapon érdemes lenne pontosabb információt közölni termékeik összetételéről)És azt gondolom hogy még ennek ellenére sem jegyezném meg a történteket ha a fent említett alábbi hölgy ízléstelen, vendéglátáshoz nem méltó, támadó stílusa nem háborított volna fel. Miután megemlítettem, hogy a szeretném a torta árát visszakapni még erőszakosabb, üzletvezetőtől nem várt stílusban minket hibáztatott a történtekért. Nagy harc árán, semmi elnézést nem kérve, végül nagy kegyesen a torta árának visszafizetését ENGEDÉLYEZTE.
  Sajnálom, hogy nem elég intelligensek az emberek, hogy meg tudják becsülni a vendégeiket hiszen abból élnek meg ha megveszik termékeiket és visszajáró vendégeket tudnak maguknak szerezni.


Értékeld Te is!

István Cukrászda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

István Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.