Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 18:00 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az Auguszt hamisítatlan családi vállalkozás, ahol a család minden egyes tagja érintett az üzlet és a szakma sikerében, valamennyien a munka hívei.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 6
5 3
4 0
3 2
2 0
1 1
 • August Cukrászda, Kávézó

  Sajnos nem vagyok maradéktalanul elégedett... ez a színvonal a telepi Katica cukrászdában elmegy, de egy ilyen nagy múltú helytől szégyen. A pultos lány motyogva beszél. A 2 főre fejenként 2 süteményt (nem lógtak le a tányérról..) 4 kistányéron, 4 villával hozta ki. 3 féle különböző tányér volt. A kis pohár vizek kijöttek, de az egyik színig töltve, a másik csak félig. A terem hátsó részében töröttek a székek. Ami a legdurvább, a pincéből feljön a cukrászcsaj, maszatosan, és viszi a pultba a CSÚNYÁN felvágott süteményeket. A házi jellegű sütemények különben nagyon finomak voltak, de pl. a milotai dió torta valószínűleg nem itt nyerte el az ország tortája címet... Egyébként elég gyenge a választék. Aki nagy reményekkel tér be ide, az pofára fog esni, ha a dolgok nem változnak. Szóval egy kis odafigyeléssel a hely nevéhez illő színvonalra lehetne felhozni a cukrászdát, de most elég méltatlan állapotok vannak. Könyörgöm, szépen vágjátok fel a süteményeket! A szélét meg nem teszik ki jobb helyeken...

 • August Cukrászda, Kávézó

  Ez az egyik kedvenc helyem a városban! Hangulatos, kedves, egy kis oázis a belváros forgatagában. Isteniek a sütemények, kedves a kiszolgálás! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  Szívemnek kedves ez a hely! Szerettem a régit is az udvarban, de ez a mostani egy európai színvonalú elegáns cukrászda lett! Gratulálok!

  Nagyon finom volt mind az XC tortácska, mind a Jupiter nevezetű sütemény amit ettünk. Szerintem ez a város egyik legjobb cukrászdája!

 • August Cukrászda, Kávézó

  Örülök, hogy a hátsó udvari zugból sikerült egy impozáns portállal kinyitni a különben reménytelenül agonizáló Kossuth Lajos utcai frontra. A süteményeket többször próbáltam az elmúlt pár hónapban, mindig frissek és finomak voltak. A kiszolgálás viszont ügyetlen és lassú. Érthetetlen számomra, hogy miért nem lehet kutyával cukrászdázni, mint ahogy az a méltán híres cukrász-nagyhatalom Ausztriában teljesen természetes.

 • August Cukrászda, Kávézó

  A Belváros egyik szégyenfoltja. Amelyik turista itt kóstolja meg a magyar süteményeket, minden honfitársát óvni fogja hazánk cukrászkészítményeitől.
  Az új vendégtér kialakítása botrányosan giccses és nyomasztó. A kiszolgálás udvariatlan, kényszeredett, pökhendi és lassú. Minden jóakaró ember kerülje el messzire az augusztot.

 • August Cukrászda, Kávézó

  TEgnap jártunk ott a barátnőmmel! Nagyon kellemes délutánt töltöttünk ott. Egyébként szombaton is nyitva vannak! Nagyon hangulatos hely, kedves a kiszolgálás!


Értékeld Te is!

August Cukrászda, Kávézó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

August Cukrászda, Kávézó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.