Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 15:30 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Ételbár, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

Törekvésünk, hogy helyi szállítóktól vásárolt, friss alapanyagokból készítsünk magas minőségű ételeket, támaszkodva a hagyományokra, de keresve az új utakat.

A napi menükínálat Both Sándor mesterszakács irányítása alatt készül, folyamatosan megújuló választékkal. Minden nap kétféle levessel, és három fajta (hagyományos, kímélő, húsmentes) főétellel várjuk az ebédelni vágyókat. Rendszeres vendégeink bérletkedvezményben részesülnek.
Munkánkat segítő odafigyeléssel támogatja Kovács János Venesz-díjas mesterszakács, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend tagja.

Mit jelent éttermünk nevében a „családbarát” jelző? Nem pusztán az etetőszék használatának lehetőségét (bár azok száma is magas a vendégtér befogadóképességéhez viszonyítva), vagy a kifejezetten gyerekek számára készült étkészletek használatát! Éttermünkben egy belső játszótér fogadja az ebédre váró, vagy azt már befejező apróságokat. Emellett mindkét mosdóban szereltünk fel pelenkázót – az esélyegyenlőség jegyében.
A mosdók - csakúgy mint az étterem és konyha – akadálymentesek. Ezzel nemcsak a hozzánk betérő vendégek, hanem fogyatékossággal élő munkatársaink számára is biztosítjuk a megfelelő körülményeket.

Legyen szó családi, baráti, vagy céges rendezvényről, örömmel vállaljuk annak megszervezését, akár kiszállítással, akár az étteremben, nyitva tartási időn túl is.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Ízlelő Családbarát Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Ízlelő Családbarát Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.