Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 18:00 Mutass többet
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

A Manooka Kávézó 2018. július 1-jén megnyitott. Hosszú út állt mögöttünk: rengeteget dolgoztunk a háttérben, sok nehézséget kellett legyőzni ahhoz, hogy idáig eljussunk. Csodálatos dolog, hogy mikor elakadtunk valahol, akkor egy-egy beszélgetés nyomán a sors mindig elénk hozta a megoldást, és így folytatni tudtuk a munkát. Ráadásul sok-sok olyan emberrel kerültünk kapcsolatba, akik miatt még az eredeti tervünknél is sokkal klasszabb dolog kezdett körvonalazódni.
A megnyitó jól sikerült, nagyon jó volt látni, hogy sokat eljöttek és kíváncsiak voltak ránk. A nyitást követő hetekben is fennmaradt az érdeklődés, nemcsak egriek, hanem turisták is keresnek bennünket: babával és anélkül. Jó érzés, hogy a bababarát jellegen túl a kávénkat is szeretik, hiszen a kávékultúra építése is a küldetésünk. Ezzel kapcsolatban is számos tervünk van, amikről bővebben hamarosan...
Nem sokkal a nyitás követően igazán nagy fába vágtuk a fejszénket: helyi egyesületekkel együttműködve 2018. augusztus 1-7. között megszerveztük Egerben a Szoptatás Világhetét. Idén először egy egész hetet szenteltünk a témának a városban, és egy sétát is szerveztünk: mellyel a helyi közösség figyelmét szerettük volna felhívni az anyatejes táplálás fontosságára. A téma fontosságát és sikerét mutatja, hogy “Családbarát” címet kapott a kávézónk, valamint számos helyi és országos médium is foglalkozott a rendezvénnyel, és a leginkább érintett kismamák és anyukák is örömmel vettek részt a programokon. Jövőre tehát újra nekivágunk!
A megnyitás nehézségeit épphogy kihevertük, amikor újabb akadállyal szembesültünk: a kávézónak otthont adó Kracker udvar felújítási munkálatai miatt ugyanis egy hónapra be kellett zárnunk... Ezt az időt sem pazaroltuk el azonban, hanem belevágtunk egy galéria kialakításába, így az újranyitás óta külön kis helyiségünk van arra, hogy rengeteg szuper programot szervezzünk, illetve mindenféle színes eseménynek adjunk helyet.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Manooka Kávézó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Manooka Kávézó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.