Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Legjobban a mama főz, mi megpróbáljuk utánacsinálni. Egyszerűből a legjobbat.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.3
Összesen 10
5 6
4 1
3 3
2 0
1 0
 • Külföldi vendégeimet vittem vacsorázni a Náncsi Nénibe,és kértem az asztalfoglalásnál,mivel nem ismerem az éttermet,hogy egy kellemes asztalt foglaljanak számunkra,amit készségesen meg is ígértek! Nos a wc ajtó mellet kaptuk a kellemes asztalt,valamint ott helyezkedik el a tálaló szekrény amihez két percenként jönnek a pincérek evőeszközökért csörögnek ,huzgálják a fiókokat...nagyon zavaró! Az ital rendelésnél a pincérünk nem igazán tudta a borok évjáratát,de a termelőket sem tudta a borvidékkekel összepárosítani! Az ételek mind ízre,mennyiségre tökéletes,talán a desszertnek kért túró gombóc feleslegesen nagy, még két személy sem tudja megenni! Számomra egyszer itt is voltunk hely!

 • Náncsi Néni Vendéglője

  30 éve járok ide. Soha roszz kaját itt nem ettem, mindig kiváló minőség és kitúnó felszolgálás.Gault Millau helyezése csak azt mutatja mennyire nincs fogalmuk a jó kajáról.

 • Náncsi Néni Vendéglője

  Nagyon jó, finom étlek. Az árak viszont nagyon megemelkedtek. Ez egy kockás abroszú, vidékies hangulatú étterem volt, alacsony árakkal. Mára az abrosz maradt, az árak pedig nem ezt tükrözik. A számlázásnál nagyon kell figyelni mert kicsit furcsán fog a tolluk, két hiba is becsúszott a számlába, ami ilyen magas áraknál megengedhetetlen!

 • nagyon jó a kiszolgálás!!! jók az ételek STB !!!

 • Náncsi Néni Vendéglője

  A kerthelyiségben fák árnyékában jó volt, belülről is szép.


Értékeld Te is!

Náncsi Néni Vendéglője

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Náncsi Néni Vendéglője

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.