Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 20:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
Parkoló
Rólunk:

Több mint 25 éve várjuk Kedves Vendégeinket az Öcsi cukrászda és fagyizóban Győr – Szabadhegyen, a Jereváni út és Konini út sarkán.
Családi vállalkozásunkat 1982 – ben nyitottuk meg. Akkor még a kis üzlet cukrászműhelyként is szolgált, azonban a bővülő vendégkörnek köszönhetően további fejlesztések lettek szükségesek, így pár évvel később önálló cukrászműhelyt építettünk. A vásárlók igényeihez igazodva 2002 óta teljesen új és nagyobb cukrászdánkban folyamatosan bővülő süteményválasztékkal és fagylaltkínálattal állunk meglévő és leendő Vásárlóink rendelkezésére. Mind a hagyományos ízek, mind az újdonságok kedvelői megtalálhatják az ízviláguknak megfelelőt a széles választékból. A napi készítmények kínálata mellett tortarendelésre, édes és sós teasütemények előrendelésére is lehetőség van, legyen szó esküvőről, családi rendezvényről, vagy ünnepről.
Szezonális nyitva tartásunkban ősztől tavaszig a süteményeké és tortáké a főszerep, nyáron pedig széles fagylaltválasztékkal csábítjuk az édes ízek kedvelőit.
Az elmúlt évek során történt fejlesztések és bővülések mellett azonban elsődleges cél továbbra is a minőség és megbízhatóság garantálása.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Öcsi Cukrászda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Öcsi Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.