Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi, Mexikói
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Szentendre belvárosában, hamisítatlan mexikói hangulatban és miliőben tölthetik el az időt az ide érkezők.

A 2001-ben megnyílt étterem színes falai, jó hangulatú színes képei és sok zöld növénye autentikus hangulatot keltenek, és felébresztik a vágyat a mexikói konyha ízei iránt.

A konyhán sokféle zöldséggel dolgoznak, és az elmaradhatatlan tortillatészta is szinte minden ételükben jelen van.

A közkedvelt tapas bárban apró falatkákból, különleges krémekből adnak ízelítőt.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 21
5 11
4 1
3 1
2 0
1 8
 • Palapa Mexikói Étterem

  2023.december 11-én voltunk barátainkkal a szebb időket is megélt, törzsvendégekkel mindig teli Palapa étteremben. Az üzemeltetést néhány éve átvevő társaságnak fogalma sincs a vendéglátásról!
  Olyan éttermet vettek át, ahol csak meg kellett volna tartaniuk azt a szintet, (mind kiszolgálásban, mind minőségben), aminek vendégkörét, és hírét évtizedek kemény munkájával alakítottak a ki korábbi tulajdonosok. Tálcán kapták a teljes menüsort, receptekkel, módszerekkel együtt!
  Ennyire nem lehetnek balfácánok, hogy még ez sem megy!!!
  Nagyon sokat kell várni az ételre, a pincérhölgy, bár udvarias volt, de csak ritkán néz be a terembe, hogy mi van a vendégeivel, fűtés nem volt, megfagytunk, az ételek nem úgy készülnek, mint régen, a szalsza köszönő viszonyban sincs a korábbival, se íze se bűze, ellenben rengeteg étel egyszerűen nincs, ami az étlapon van!
  Cserébe viszont pofátlan magas árakkal etetik a vendégeket.
  Siralmas volt!
  Senkinek nem ajánlom!

 • Palapa Mexikói Étterem

  Kritikán aluli lett ez a régen remek étterem. A limonádénak nevezett lötty szóda volt pár vékonyka szelet naranccsal és citrommal, nulla limonádé ízzel. A tapas tál 2 marék bolti nachosból és 1-1 evőkanálnyi kencéből állt. Bár azt mondták, egyik sem lesz csípős, tüzet okádtunk, mire megettük. A bableves ehetetlenül sós és csípős volt, a paella meg, amiről azt írják az étlepon, hogy tenger gyömlcsei vannak benne, 1 darab szomorúan árválkodó kisujjkörömnyi garnélát tartalmazott. A pincérnő hozzáállása elszomorító. Soha többet nem megyünk erre a helyre.

 • Palapa Mexikói Étterem

  Kevés kaja,mosatlan evőeszközök,ahányszor kinyitotta valaki a mosdó ajtaját megcsapott a büdös szag...1 óra várakozás a kajára amivel jól sem lakik az ember..
  Nem ajánlom senkinek se hogy odamenjen!!!

 • Palapa Mexikói Étterem

  A kiszolgálással.önmagában nem volt problèmánk, de nèlkülözte a kedvessèget. Előre szóltak, hogy az ètelre 1 órát várnunk kell, bár rajtunk kîvül 1 család várt mèg az ètelère. Az első sokk a capuccinónál èrr, èn nem is tudom minek nevezzem, tejeskávè szerű îztelen valami volt. Az ètelek mennyisège kritikán aluli. A mèzès chilis csirke körettel együtt - bár îzletes volt, - egy előètel mennyisègènek is alig felelt volna meg, mindez 4700 forintèrt. A kès ètelmaradèkos volt, WC- be nem is mertünk bemenni, mert minden egyes ajtónyitásnál megcsapott minket a szennyszag. Nagyon sajnálom, mert règebben nagyon sokat ettünk itt, bár azt hiszem ezek után soha többè nem fogunk.

 • Palapa Mexikói Étterem

  Fiam Olivér hívott meg ide nyáron; az egyik szülinapi ajándékom volt.
  Fantasztikus ízek, remek kiszolgálás, valóban nagy adagok!
  Még a mai napig összefut a nyál a számban, ha az ízekre gondolok.
  Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a mexikói ízeket!


Értékeld Te is!

Palapa Mexikói Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Palapa Mexikói Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.