Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Széchenyi-tér sarkán található éttermünk méltán ismert és elismert Vendégeink körében: ételeink kizárólag a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek, receptjeinket szakácsaink még nagyanyjuktól csenték el, így próbálva kis hazánk évszázados hagyományokkal bíró ízvilágát Önök elé varázsolni.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.4
Összesen 11
5 2
4 1
3 1
2 2
1 5
 • Pálffy Étterem

  Hétköznap, még dél előtt ültünk be ebédelni az étterembe lányunkkal és két unokánkkal. Kényelmesen elfértünk egy jó asztalnál. A felszolgáló természetesnek vette, hogy csak szénsavas ásványvizet és egy kancsó vizet kértünk inni. Nem kértünk levest mindenkinek, a felszolgáló megkérdezte, hogy a főételt egyszerre hozza-e, majd ha megettük a levest. Az ételek ízletesek voltak, a hőmérsékletük is megfelelő volt. Kártyával fizethettünk, és mód volt arra, hogy az étlapon nem szereplő felszolgálási díjat - a borravalót - is levonhassák a kártyánkról. A fizető pincér is ugyanolyan udvarias volt, mint a felszolgáló.

 • Pálffy Étterem

  Minősíthetetlen a kiszolgálás!!!! Soha többet!! A pincér nem várta meg a leves elfogyasztását, a fő ételt oda dobta az asztalra! Senkinek nem ajánlom és meg túl árazott is!

 • Pálffy Étterem

  A kiszolgálás és a kommunikáció csillagos egyes. A pincérnél még a jelenlétében sem lehetett módosítani a rendelést, mondván elektronikus a rendszer. Ennek ellenére ~30 percen át kellett várni az ételre. A felszolgálás össze-vissza történik az egyes megrendelt tételek tekintetében. A pincérek az egyértelműen kifejezett panaszt sem kezelik a helyszínen, még csak elnézést sem kérnek. Az írásbeli bejelentésre sem sikerült az elmúlt ~10 napban választ adniuk.

 • Pálffy Étterem

  Egy 20 fős társasággal érkeztünk üzleti vacsorára.
  20 főre 1 pincért küldtek ki, aki lassú és alkalmatlan volt.
  Leveshez kanalat nem kaptunk, nekünk kellett felállni és szerezni magunknak.
  A pincér hölgy kihozta tálcán az általunk rendelt vörösbort és a poharakat, majd le is rajta egy mellettünk lévő asztalra, úgy ahogy volt, nekünk kellett felállnunk, kibontani az üveget és tölteni magunknak.
  Az asztalokat nem szedték le, az üres tányérok és poharak 1 órán át voltak előttünk egészen addig amíg közülünk valaki fel nem állt és össze nem szedte.
  Desszertet (csak kettő Somlóit) rendeltünk, háromszor szóltunk, de sajnos nem érkezett meg.
  Rajtunk kívül, több vendég is volt ( terasznyitasnak köszönhetően)
  Valaki ( nem a mi társaságunkból) nagyon piszkosan hagyta a mosdót, ami miatt 20.000Ft készpénz fizetésére szólították fel minket - Annak ellenére, hogy a társaságunk közel félmilliós összeget hagyott ott az esti fogyasztásra!
  Egyetlen egy pozitívum, hogy az ételek finomak voltak, bár választékban átlagos!
  ÖSSZEFOGLALVA: INKOMPETENS, UDVARIATLAN, SZAKMAHOZ NEM ÉRTŐ KISZOLGALÓ SZEMÉLYZET, DEHONESZTALÓ STÍLUSSAL, A SZAKÁCSNAK ÜZENEM HOGY ENNÉL A HELYNÉL SOKKAL TÖBBRE HIVATOTT!

 • Pálffy Étterem

  Azért adtam egy csillagot, mert nullát nem lehet. Az étel ár érték arányban értékelhetetlenül rossz. A pincérek flegmák, figyelmetlenek. 5 percig álltam a pultnál azt várva, hogy befelyezze az internetezést. Szóltam, de még meg se hallotta. A vendégek számát furcsáltam, szerintem csak a jó helyszínnek köszönhető! Amit Gundel palacsinta néven árulnak arról inkább nem is beszélek. Aki kiváncsi próbálja ki


Értékeld Te is!

Pálffy Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Pálffy Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.