Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Kínai, Thai, Sushi
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Új éttermünkkel szeretnénk megmutatni, hogy egy ázsiai kis tigris igazán barátságos! Friss, jó minőségű alapanyagokból, klasszikus és népszerű ázsiai ételeket kínálunk modern, egészséges változatban. Akár egy forró leves, friss tészta vagy egzotikus desszert: egy tigris elszántságával készítjük el és szállítjuk papírdobozban.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 3
5 1
4 0
3 0
2 2
1 0
  • PapírTigris

    Egyszer régen jártam az étteremben, akkor nem volt komolyabb gond, az étel rendben volt és a pincér ugyan indokolatlanul kötözködött, alapjában véve az étterem átlagos benyomást tett. Azután nemrég rendeltünk innen ételt. Órákat vártunk mire megérkezett a rendelés, pedig többször telefonáltunk, hogy mi az oka a fennakadásnak.

    Az étterem a késés miatt nem értesített minket, nekünk kellett érdeklődni. Nem tudom, hogy az étterem, vagy a futár volt-e a ludas, de amellett, hogy finom és jó minőségű ételeket (bár már jéghideg volt mire megérkezett) árulnak, a hozzáállás okán senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani, hogy itt egyen. Elképzelhető, hogy a futár volt a hibás, de ebben az esetben is úgy gondolom, az étteremnek vállalnia kell a felelősséget, minimum elnézést kérni és megfelelően tájékoztatni, ami azonban nem történt meg. Tanulság: interneten előre nem szabad fizetni házhoz rendelés esetén, mert utólag már nehéz visszakövetelni bármit azon a címen, hogy órákkal a rendelés és az ígért rendelési idő letelte után érkezett meg (hidegen) az étel.

  • PapírTigris

    Rendeltünk, totál csalódás, langyos ételeket kaptunk, melyből sok nem ízlett!


Értékeld Te is!

PapírTigris

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

PapírTigris

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.