Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Melegétel, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 9
5 4
4 0
3 1
2 3
1 1
 • Remete Pince Étterem

  Finom, ízletes ételek, ár-érték arányban megfelelő mennyiségben tálalva. Hangulatos a kerthelyiség, ami kárpótolt egy-egy pincér kevésbé kedves kiszolgálásával. A játszótér ellenére érezhetően NEM GYEREKBARÁT az étterem. A gyerekeinkre jelentéktelen dolgok miatt több alkalommal is rászoltak a pincérek, egyik alkalommal olyan stílusban, amit utána kénytelenek voltunk szóvá tenni. A kellemes vacsorahangulatot ez teljesen tönkretette lezárásképp. Hozzáteszem, épp az incidenst megelőzően tisztességes borravalót hagytunk ott. Biztos, hogy többször nem megyünk.

 • Remete Pince Étterem

  Nagy csalodás volt ..kb 1.10 perc még elkészült a két személyes tál nagyon kevés volt éhesek maradtunk izetelen volt 4csik csülök borzas szelet fele csak planir volt, és kb 2.5 kanál lecsós csikra vágott pörkölt féle...16 ezer volt két szörpel..soha többet nem megyek, nem ajánlom

 • Remete Pince Étterem

  Csalódás volt az étterem: a pincér leültetett és kb. 15 percig nem történt semmi... közben az utánunk érkezett törzsvendégek már az italukat szürcsölték, miközben a pincér felénk se nézett.... a tanulónak jeleztük, hogy szeretnénk italt rendelni, aki zavarában meg se tudott szólalni, ekkor jött az asztalunkhoz a pincér, aki az italrendeléssel együtt egyből az ételt is fel tudta venni

 • Remete Pince Étterem

  Csalódás volt... Asztalfoglalással érkeztünk, egy órát várakoztunk a megrendelt ételre. A krokett minősíthetetlen volt, a sültzöldséges köret sült hagymából és 2 db paradicsom szeletből állt. A narancsos palacsintaban a töltelék szintén minősíthetetlen volt. (Kb. a narancsot kifacsarom, a megmaradt rostot kikanalazom és meleg vizzel összekeverem).
  A csülök ellenben finom volt, ahogy a lazac finomra volt elkészítve.

 • Remete Pince Étterem

  Nem rég jártunk az étteremben, sajnos nagy csalódás volt!
  Az ételek és a kiszolgálás is elszomorító.
  Az étlapon megtévesztően szerepelt a 'Libasült áfonyamártással' nevű étel, hiszen alatta angolul az állatnak a mellrésze volt feltüntetve - valamint eddig mindig mellhúst kaptunk, szépen tálalva -, ezért meglepődtünk, hogy csontos, helytelenül tisztított combot kaptunk mellfilé helyett. Mikor ezt jeleztük a pincérnőnek, kioktatott minket, hogy ez így természetes, azt kapja a vendég, ami a konyhán van, vagy amihez épp a szakácsnak kedve van, és hogy mások a combnak jobban szoktak örülni, velünk van a baj. Hozzáteszem, a pincérnő mondta, hogy az észrevételünket már mások is jelezték, ezért érthetetlen, hogy nem javították még a kiírást. A tálalás is elkedvtelenítő és ízléstelen volt (pl. áfonya szószra kiwi szeletet tettek dísznek), nem a megszokott és elvárt minőséget kaptuk.
  A társaság által elfogyasztott többi étel sem volt finom. A krumpli krokett és a szarvasgombamártás egy vicc.
  A számlánkat kétszer is elrontották és összekeverték a tételeket, a féladagnak kért ételre teljes árat számítottak fel, pedig el sem fogyasztottuk, de ezek után sem kértek elnézést, vagy próbáltak meg kárpótolni valamilyen módon.
  Nem azzal van a baj, ha valaki hibázik, hanem ha a vendég problémája nincs a helyén kezelve.


Értékeld Te is!

Remete Pince Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Remete Pince Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.