Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Nemzetiségi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Rosenstein családi vendéglőt azért nyitottuk meg, mert az a kis büfé, ahonnan a mi kis magánvállalkozásunk indult, már kevésnek bizonyult. A vendégek szerettek volna leülni, egymással és velem beszélgetni, én viszont nem szerettem volna egy feszes, az eleganciájával riasztó éttermet nyitni. Ezért ragaszkodunk a vendéglő fogalmához, noha tudjuk, hogy annál magasabb színvonalat nyújtunk. Időközben sok mindennel csinosítottuk, de a vendéglő intim, családi jellegét nem akartuk megváltoztatni.

Én a hagyományos vendéglátásban érzem otthon magam, persze tudom, hogy haladni kell a korral, mert felnőtt egy új vendéggeneráció, és egyre igényesebbek az emberek. A modernizációt már Robi fiamra bízom, arra azonban közösen ügyelünk, hogy minden ételünk íze – akárhonnan jöjjön is az ötlete – „rosensteines” legyen.

Sosem voltunk kizárólagos zsidó étterem, a mi vendéglőnkbe minden jó beleillik. Egyébként is »minden kóser, ami jó« – mondta anyai nagymamám. Ezért mi a családi vendéglőnkben nem egy irányzat, hanem a vendég elégedettsége mellett köteleztük el magunkat. Engem a vendég mindennapi elégedettsége inspirál. Nem szeretném, hogy halálom után értékeljenek. Én a mában és a gasztronómia pillanatművészetében szeretnék nyomot hagyni.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.6
Összesen 19
5 17
4 0
3 0
2 1
1 1
  • Hazavitelre vásároltunk sóletet, stb kifejezetten a sólet miatt . A sólet kritikán aluli volt, emiatt a többihez már nem is volt kedvünk. Sajnos, de az eddigi jó tapasztalataink után ez nagy csalódás.

  • Kíváló minden szempontból-korrektség, figyelmesség, udvariasság, bőséges választék,finom ételek

  • Kívülről alig észrevehető az épületen, hogy itt étterem található, belül pedig elegánsan visszafogott. Itt úgy bánnak az emberrel, mint az az illemnagykönyvben meg van írva: kedvesen fogadják, udvariasan kiszolgálják. Egy percre se veszik le a figyelmet a vendégekről a felszolgálók, mindig elérhető a személyzet. Az ételek minősége pedig felülmúlhatatlan: ízletesek, frissen tálaltak, a belevalók nem kispóroltak. Ami még érdekesség, hogy hétköznap voltunk, de dugig volt vendégekkel ( amit így utólag nem csodálok), így előrefoglalás mindenképpen szükséges.

  • Fantasztikus remek ételek!

  • Igazi kuriózum! - ilyenből csak egy van!!!
    A vendég szerintem maximálisan elégedett lehet itt!
    Köszönet a mindig udvarias, figyelmes kiszolgálásért és a páratlanul finom ételekért!


Értékeld Te is!

Rosenstein Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Rosenstein Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.