Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 20:00 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Virágüzletből kinőtt kávézó és borbár.Egyedi kilátással a Parlamentre,Halászbástyára.Igazi hely a hedonistáknak! Saját Smúz blend LaMarzoccoval.Virágküldés,hazai borok,pálinkák,sütemények,szendvicsek,saláták. Design tárgyaink evőeszköztől a székekig mind megvásárolhatóak.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.5
Összesen 4
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
  • Smúz

    Minden reggelemet itt kezdem. Ahogy megjövök, már hozzák a kutyámnak a vizet és nekem a szokásos kávémat. Itt olvasom el a híreket, és indulok tovább dolgozni. Egy jól kezdődik minden napom.

  • Smúz

    Csodás volt, teraszon ültem télen a parlament tövében. A mákosguba egy kulináris élmény a piros kávé nem csak szép, hanem finom is!

  • Smúz

    Fantasztikus élmény volt, kedves beszélgetős személyzet, csodás a kurkuma latte, imadtam a zöld pizzát. Biztos visszajövök!

  • Háááát, csalódtunk tegnap. Iszonyú drága a hely, bármennyire kedvesek, figyelmesek voltak - míg ott voltunk, rajtunk kívül talán még 2 asztalnál ültek -, nagyon elszálltak az árak. Szeretek informálódni egy helyről, mielőtt asztalt foglalok. Itt is így volt. Az rendben van, hogy a járvány miatt QR-kóddal tudtuk az asztalról letölteni és megnézni az étlapot. Akkor már láttam, hogy az árak nagyon megnőttek. Én Serrano sonkás salátát rendeltem, barátnőm padlizsánkrémes szendvicset. Előbbi 2890, utóbbi 1580 körül volt. A saláta: 3 dkg sonka, 10 cm uborka 6 részre vágva, 4 koktélparcsi felezve és egy marék rukkola. Kaptam hozzá balzsamecetet és olívaolajat. A 3 szelet padlizsánkrémes kenyér nagyon finom volt, megpakolva rukkolával. A számlát nem kézbe kaptuk, csak lerakta a gép klaviatúrájára, míg fizettünk. Barátnőm elhozta a sajátját, nagyon halvány volt a festék, de annyit láttunk, hogy az 5% szervízdíj volt feltüntetve, 10% került levonásra (1.530,-nak a 10%-a 153,- Ft). Hiába, az a fránya infláció vagy járvány vagy mi..... Ez nem az 1. sem a 2. csalódásunk(?) mostanában a vendéglátásban. Tisztában vagyok vele, hogy ez az ágazat az egyik legnagyobb csapást elszenvedő ebben a helyzetben, de akkor sem értem, miért így akarják behozni a lemaradást??? A vendégeknek sincs annyi pénzük, és ezért vendég is kevesebb van, mint a járvány előtt. Így nem lesz több vendég, sem több bevétel és még a törzsvendégek száma is csökkenhet.... Megéri???


Értékeld Te is!

Smúz

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Smúz

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.