Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Pizzéria
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

A Stefánia Pizzéria a városliget közelében található kellemes hangulatú étterem, mely változatos és különleges ételekkel, télen fedett, nyáron nyitott terasszal várja vendégeit. Barátságos kiszolgálással, csütörtökön és pénteken élő latin estekkel kedveskedünk a hozzánk betérőknek. Pénteki és szobati napokra asztalfoglalás ajánlott!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.7
Összesen 6
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
 • Nagyon könnyed szórakozáshoz járult hozzá Stefánia étterem és nem elöször.nagyon köszönöm barátaimmal együtt.

 • Kulturált környezet, átlagban finom ételek! Ami számomra nem volt kedvező hogy sokat kellet várni az ételre!

 • Sokszor ettem nálatok. Szeretem a hely hangulatát, kedvesek vagytok, mikor kiszolgáltok, tudjátok (na jó, négyőtök közül az egyikőtök kérés nélkül is tudja), hogy citromkarikával kérem a vizet, és az ételeitek kreatívak, finomak.

  Csak olyan sokat adtok a menüben, hogy nem tudom megenni, mindig ott kell hagynom, és sajnálom ezt a pazarlást.

  Megyek még. :-)

 • Stefánia Pizzéria és Étterem

  Én elösször voltam a párommal ebben az étteremben és nagyon tetszettnekünk. Nem volt túl flancos, de mégis nagyon igényes hely. Az ételek nagyon finomak és a felszolgálás is kíváló. Azok közé az éttermek közé tartozik ahol azembernek nem kell feszengnie, hanem el tud lazulni és jól tudja magát érezni.
  Biztos, hogy visszatérünk még ide, és ajánlom mindenkienek.

 • Stefánia Pizzéria és Étterem

  Egy barátommal voltam most 2x is az étteremben.

  Összességében jó benyomást keltett bennem a hely, de azért nem voltam már sok jobb helyen is.

  A kiszolgálás udvarias és gyors volt de nem tudom, hogy ez a barátomnak szólt, aki félig már törzsvendég, vagy amúgy is így van. Mindenesetre a kiszolgálásra különösebb panasz nem volt, kár hogy nem derült ki milyenek, ha ismeretlenül betérünk. Ezért adtam csak 8-ast.

  A tálalás semmi extrát nem hozott nagyjából oda rakják az ételt az asztalra és kész.

  Az ételek viszont tényleg finomak, az adagok elfogadhatóak.

  Igazából a negatívumok nekem a kialakításnál vannak. Nekem a hely se nem dizájnos se nem otthonos se nem régies se nem hangulatos, valahogy olyan semmilyen. Nem csúnya vagy ilyesmi, valahogy csak nincs semmilyen hatással az emberre, nem hagy semmilyen nyomot az emberben. Az egyetlen, ami tetszik a felső szint nagy ablakos része és így a kilátás a környékre, ami mondjuk pont itt ugyan nem olyan szép, de így legalább a felső rész szép világos. Nagyon tisztaság érzésem sem volt. Nem azt mondom, hogy kosz volt, egyszerűen csak nem volt tisztaság érzésem ez is valahogy beleillett ebbe a semmilyen dizájnba. A felső rész inkább egy zárt terasznak, mint étteremnek mondható.

  Mindent egybevetve, ha valaki csak jót akar enni, akkor bátran ajánlom, akár napi ebédre is. Ha azonban valami különlegességet, igazán jó helyet keres az ember, akkor nem ez az a hely amit ajánlanék.


Értékeld Te is!

Stefánia Pizzéria és Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Stefánia Pizzéria és Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.