Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
4.2
Összesen 5
5 4
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Szalai Vendéglő

    A hely szép, bár nyáron a benti rész meleg, nekünk sikerült kint elhelyezkedni az árnyas udvaron. A kiszolgálás gyors és udvarias, a személyzet jól öltözött bizalomkeltő. Az étel meleg, friss, finom, az egyedi igényeket kezelik. Az adagok megfelelőek, kellemesen laktatnak. A pohár friss víz grátisz, a fröccs üdítő és olcsó. Az árképzés kellemes. A mosdók tiszták. Jó szívvel ajánlom minden kirándulónak a 15 óráig felszolgált menüt.

  • Családi hangulat, ízletes ételek, nagyon gyors kiszolgálás. Különleges kéréssel érkeztem, tökéletes terítéssel vártak. Csak ajánlani tudom.

  • Szalai Vendéglő

    Jó hiszeműen a jó értékeléseket olvasva léptünk be párommal és szüleivel, akik Németországból jöttek az étterembe. Mikor kérdeztük lenne-e esetleg kint is hely. Azt mondták, hogy tele van. Rendben, bent leültünk. Utánunk nem sokra jött egy fiatalokból álló társaság, ők leülhettek kint. Hmm...érdekes. De nem is ez a lényeg. Az italunkat szinte azonnal kihozták. Nem így a rendelt ételekkel. Nagyon sokat kellett rá várni. A sültkrumplim is kicsit állott volt és kihűlt. Amúgy ízre jó volt a hús. Mikor inni szerettünk volna újra a rendelt szikvízből, vettük észre a furcsaságot az üvegben. Nyálkás, trutymót. Kérdeztük a pincért, hogy ez mi lenne. Mire ő, nem tudom. A felettese utasította, hogy hozzon másikat. Mi nem kértük, csak hogy így vegyék le a számláról. Erre a pincér kiburította a vizet az üvegből és kitisztítás nélkül hozott újra vizet abban a palackban. Nem kértek elnézést és elég ridegen viselkedtek velünk onnantól kezdve. A számláról viszont levették a vizet. Hagytunk borravalót, de csak azért, mert az illem így diktálja. Egyszóval csalódás volt. :/ Lehet rossz napjuk volt, de ez nem kifogás ilyen vendéglátásra. Sajnálom, de az én részemről egy csillag az értékelés.

  • Szalai Vendéglő

    Meglepő volt az első menü, amit fogyasztottam itt. Mosolyogva, jó érzéssel keltem útra.


Értékeld Te is!

Szalai Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szalai Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.