Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Élőzene, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
1.5
Összesen 6
5 0
4 0
3 1
2 1
1 4
 • Terasz Söröző

  2021.08.12.
  Betértünk egy pizzára az étterembe 2kis kutyával. A pincér , mint aki megunta az életét!!!
  Magától eszébe sem jutott a kutyáknak vizet hozni, amikor már negyedszerre odajött, akkor szóltam neki, hogy hozna e vizet nekik?
  Kaptunk egy mély salátástálba vizet , megjegyeztem magamnak, hogy talán másnap ebbe viszik ki valakinek a cézár salátát!
  Az se jutott volna eszébe, hogy megkérdezze dohányzunk e, mert akkor hoz hamutartót!!!
  Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen modortalan, bunkó pincérek hogy dolgozhatnak egy ilyen központi helyen ahol több száz ember megfordul naponta!!??? Én akinek nincs vendéglátóipari végzettségem , különbül szolgálnék fel!!! Ráadásul egy középkorú olyan 40-45 éves ffi ez a korosztály még nagyon jó korszakba tanult!!! Kértünk italokat: jägermeister, elfogyott, Őszibaracklé elfogyott!!! Mondom mi van? Ez komoly? Kértünk mást!
  Kihozták az italokat, egy korsó sört felül egy 5cm repedéssel!!!! Na itt már nagyon dühös voltam, mondtam na most idehívom a pincért és jól kiosztom!!! Ez már több a sokknál, de családtagjaim kértek ne cirkuszoljak, nyugodjak meg! Megjött a pizza, ehető volt, csak tök lisztes volt az alja

 • Terasz Söröző

  Az étterem kívülről vonzó, romantikus és a belső kialakítása is különleges, ezért szívesen tértünk be egy ebédre.
  A pincérek kedvesek, a kiszolgálás gyors.
  A felszolgált ételek hagynak kivetnivalót maguk után. Magyaros frissensülteket rendeltünk, a húsokon érezhető, hogy nem friss és ez sajnos a köretre is igaz, minden ízetlen volt.
  Az uborkasaláta minősíthetetlen mind küllemre, ízre és állagra egyaránt. Szomorú, hogy ilyet ki mernek adni a vendégnek.
  Véleményünket a pincér sűrű elnézést kérések közepette meghallgatta és kedvezményt kaptunk a számla végösszegéből.
  Legalább a csapolt sör friss volt, hideg és finom, bár abból 5 korsó sem enyhítette volna a csalódásunkat.

 • Terasz Söröző

  Rossz a kaja, bunkók a pincérek A családdal gondoltam beülök mert van egy kis tó körülötte de nagyon megbántam. A kaja rossz mint ha beraktak volna a tegnapi ételt a sütőbe és azt adtak, az italoknál kólának kóla íze volt [hala istennek] a limonádé meg egy szörp nehéz lenne azt is elrontani, a pincérek bunkók és amikor elmondod a véleményed lekezelően visszaszólnak senkinek nem ajánlom ezt a helyet semmilyen körülmény között csak annak aki kínozni akarja saját magát vagy a családját. .

 • Terasz Söröző

  Kiszolgalas kedves de ugyvelem lehetne költeni bőségesen a hely kialakitasara igenyessegére,de ez gondolom elégé zsebbenyúlós és körülmenyes. Az ételek átlagosak mint a parton legtobb helyen maradandó élményt nem nyujt. A frissensütek gyorsan készvannak de inkabb varni kellene hogy omlos legyen.


Értékeld Te is!

Terasz Söröző

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Terasz Söröző

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.