Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi, Sushi
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

Kimagasló ételválasztékkal és tradícionális japán ízekkel várjuk kedves vendégeinket.

A Tokyo japán étterem klimatizált, elegáns termei alkalmasak családi vacsorák, baráti összejövetelek, vagy akár üzleti ebédek lebonyolítására is.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.3
Összesen 6
5 2
4 0
3 0
2 0
1 4
 • Arrogáns bunkó pincér,száraz sushi,kevés választék. Az étkezés elején felállították a páromat-ha nem eszik üljön ki az asztal végére és elvettek minden evőeszközt.Közben árgus szemekkel figyelte a személyzet hozzányúl -e valamihez....Undorító....A szalagok félig üresen futottak-a fő választék a görögdinnye volt-sushizni mentünk de nem zöldségpiacra.....

 • Finom volt az étel és kedves volt a felszolgáló hölgy.
  Megkértem ,hogy meséljen kicsit az ételről és ,hogy csináljon képet rólam és a családomról és ezt lelkesen meg is tette.
  A másik felszolgáló srác nem volt ennyire barátságos de nem volt vele probléma.

 • Tokyo Japán Étterem

  Minden hónapban egyszer ott ebédelünk, azaz ebédeltünk.. ugyanis múlt hét Szombaton 19.30-rá foglaltam asztalt 4-en voltunk 2 felnőtt 2 gyerek oda értünk, nem volt szabad asztalunk. Nem hívtak meg egy italra mint minden “normális” étteremben” szokás. 20 perc várakozás után felszabadult egy asztal leültünk majd felállítottak 2 gyerekkel!, mondván 19.15-re is volt egy foglalás így az övéké az első üres asztal. Megcsinálták velünk úgy ezt hogy ismernek, “törzsvendégek” vagyunk, minden honapban ott hagytunk eddig 20.000 Ft-ot. Ez kritikán aluli. El jöttünk éhesen és sosem térünk oda vissz:(.

 • Egyáltalán nem vendég centrikusak. Agresszívak, bunkó felszolgálás.
  Soha nem írtam rossz értékelést, midnig ha volt valami gond sikerült megebszélni. De ez most felháborító ebéd volt. Gondoltuk kipróbáljuk, hiszen képeken hatalmas rákok és sushik tömkelege volt a szalagon. Beültünk, kellett azért várni még egyáltalán az itallapot kihozza a fiatal felszolgáló srác, hiszen éppen Ő is ebédelt. Rendeltünk, elkezdtünk enni, rajtunk kívül még 2 asztalnál ültek. A nigiriken nagyon vékony volt a hal így 2db nigiriből csinálva egyet, (átraktuk a halat) megettük, de a másik rizst kiraktuk az asztal szélére. A tányérok halmozódtak, elvinni csakis az üreseket vitték. A felszolgáló srác az asztalunkhoz érve dünnyögött valamit az orra alatt és mikor megkérdeztük hogy ismételje el hiszen nem hallottuk, azt mondta 'jaj csak magában beszél..' persze megint csak az üres tányérokat vitte el. Egyedül maradtunk az étteremben, sushi egyáltalán nem volt a szalagon amiíg be nem tért egy másik vendég, akkor már sürögtek forogtak hogy kész legyen a friss sushi, nigiri. A szalagon eddig csak saláta, gyümölcs, alga, illetve más egyéb étel (meleg-hideg) volt ami nem a. sushi. 15 perc elteltével már az egyik 'vezető' jött ki, és hangosan szólt, hogy hallja a másik asztal, miszerint ha nem esszük meg a rizst (kb 6-7 db rizskockáról volt szó) akkor külön díjat számolnak fel. Én úgy tudom, hogy ha 'all you can eat', és kifizetem az összeget amit elkérnek, én azt eszem és úgy, ahogy szeretném. Nehogy egy fizető vendégnek megjegyzést tegyenek az étkezési szokásaira, főleg ha a hal olyan vékony hogy nem lehet érezni.
  Ezek után mi felálltunk és kértük a számlát, illetve a panaszkönyvet.
  A panaszkönyvet nem akarták odaadni, így elkezdte velünk kiabálni, hogy ők azt nem. Hogy ez az ő éttermük, úgy csinálják ahogy akarják.. (Nem azaz íratlan szabály, hogy a vásárlónak mindig igaza van?! Ráadásul ebben az esetben megkérdőjelezhetetlen. Firtatják és megaláznak a vendégek előtt, hogy hogyan fogyasztok.) A 10 perces kiabálás után kijött egy másik vezető aki férfi volt és a magyart nem beszélve elkezdett dobálózni a 'stupid p**ple/ b*tch/ f*ck/ bemutatásokkal, hogy ez az ő étterme azt csinál amit akar fizessünk és takarodjunk majd Ő eldönti mit és hogyan. Mi a számlát kifizettük, de vásárlók könyve sehol. Mikor már nagy agresszivitást mutatott a szóban forgó 'úriember', a hölgy noszogatta arrébb és ezt köpködés kísérte a férfi konyhára való vonulását.
  Ezek után csak megkaptuk a vásárlók könyvét. Elkezdtük írni panaszunkat, majd a fiatal felszolgáló fiú kamera felvételre rögzítette miként írom. Hát felháborító, kihívta a rendőrséget, ők nem jöttek. Kértük az étterem pecsétjét a panasz érvényesítéséhez, kitöltve ugyanis a fejléc a saját adataikkal nem volt. Nem volt hajlandó hozni a pecsétet csak ha elmentünk Ő majd megcsinálja, hosszas húza-vona után csak sikerült ezt is elrendezni, de a rendőrök sosem érkeztek meg, és mikor kérdeztük, az csakis az Ő dolguk hiszen Ők hívták ki. Ilyen undorító felszolgáló csapatot még nem láttam sehol, hogy a vásárlót gyakorlatilag megalázza, mikor az kifizeti amivel jár hogy fogyaszthasson, és ezek után még 'harcolni kell a vásárlók könyvéért aminek teljes mértékben elérhetőnek kéne lennie a számunkra. Illetve a káromkodás becsület sértéssel és köpködéssel sem volt túl jó élmény. Nem ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Nagyon finom. Jo ar. Kellemes hely. Very nice sushi restaurant! Best prices, very tasty!!! Excelent service! Реально вкусное суши. Лучшее предложение в Будапеште по соотношению цена/качество. Прекрасное место, советую!


Értékeld Te is!

Tokyo Japán Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Tokyo Japán Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.