Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

A bándi Udvarház a Bakony lábánál a 8-as út mellett, Veszprém és a világhírű porcelángyár otthonául szolgáló Herend között található.
A több, mint 150 éves épületbe betérve az embernek olyan érzése támad, mintha visszatérne a lassan feledésbe merülő múltba. 19. századi parasztos hangulat, tele a korból származó eszközökkel, kiegészítőkkel.
A megszokott étlap helyett a vendégek egy igazi gyúródeszkáról választhatják ki, hogy mi kerüljön asztalukra fatálon, vagy fateknőben . Az Udvarház konyhájának ételei dédanyáink ízeit idézik.
Az ódon falak közti étterem részben 40-en férnek el, míg az öreg csűrben, ahol összel és tavasszal a régi kemence melegénél foglalhatnak helyet foglalhat vendégeink, akár 150 fő is kényelmesen elfér. Nyáron a vén diófa árnyékában 50 főnek tudunk megteríteni. Igény szerint cigányzenekarunk és néptánc csoportunk is igényes programmal tudja a vendégeket szórakoztatni.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.8
Összesen 6
5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
 • Finom ételek, lassan kipróbáltuk a teljes étlapot. Amit kipróbáltunk mindet tudjuk ajánlani. Házias ízek, odaadó vendégszeretet, alázat a vendégek felé. Vendéglátás egyik csúcsa.

 • Finom ételek, nagy adagok, csodás atmoszféra, kedves kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!

 • Udvarias, gyors kiszolgálás, nagyon finom ételek.
  Ha erre járunk újra betérünk

 • Egyszer itt ettem életem legfinomabb túrós lepényét.

 • Udvarház Étterem

  Csak egy futó látogatásra tértem be 6 óra tájban.
  Bent ülő társaság áradozott a vacsoráról, láthatóan ízlett az étel nekik.
  Az én vacsorám rendben volt mennyiség és minőségre is, ára az átlagnál magasabb volt.(szóda nélküli szörp nem változott, buborékos nincs semmilyen formában)


Értékeld Te is!

Udvarház Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Udvarház Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.