Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 20:00 Mutass többet
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

A Taverna Vendégház Balatonfüred üdülőövezetében, közvetlenül a központban lévő partközeli utcában, a Tagore sétánytól 30 méterre, a Balatontól 100 méterre található. Vendégházunkban 5 külön bejáratú apartman várja Önöket. Az apartmanok együtt és külön is bérelhetők.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 3
5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Taverna Étterem és Vendégház

    Eddig háromszor ebédeltünk itt, különböző években, de sosem csalódtunk. Finom ételek, kedves, gyors kiszolgálás.

  • Taverna Étterem és Vendégház

    Kritikán aluli... Kicsit több mint 2 hónapja jártunk Balatonfüreden, egy őszi, túrázós hétvégére, kisebb baráti társasággal és az utolsó esti sétánk megkoronázásaként ültünk be az étterembe... hiba volt. Miután megrendeltük az inni és ennivalókat a pincérek a mellettünk lévő üres asztalokat mondhatni kissé sietősen elkezdték "összekapkodni" éreztetve velünk, hogy lehet nem itt kellene elfogyasztanunk a vacsoránkat. Mivel nem tájékoztattak, hogy zárnának és a megrendelést már leadtuk, amit fel is vettek, gondoltuk azt táncsak' megvárják, hogy végezzünk. Akkor még nem sejtettük mi lesz az ami igazán megkoronázza az esténket. Beszélgetésünk közepette egyszer csak a társaságunk egyik tagjával (akivel egymás mellett ültünk, a pincérek pultjával szemben) arra lettünk figyelmesek, hogy a pultban álló fiatal lófarokba kötött, barna hajú kis hölgy és egy lényegesen korosabb pincér úr rajtunk mulat, feltűnően ránk mutogat... ekkor tudatosult bennük mi vagyunk a vicc tárgyai. Amint néhány szúrósabb tekintetű pillantást elejtettünk természetesen a gúnyos fintor nem maradhatott el válaszként és mintha mi sem történt volna folytatták a rólunk való csevegést. Gúnyosan, röhögcsélve, mutogatva, a többi, éppen arra járó kollégát beavatva.
    Sietősen elfogyasztottuk a vacsoránkat, csak húzzunk már a fenébe innen - gondoltuk - . A hely nagyon jó helyen van és nagyon barátságos... lenne..
    Alles zusammen, senkinek sem ajánlom !


Értékeld Te is!

Taverna Étterem és Vendégház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Taverna Étterem és Vendégház

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.