Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
3.4
Összesen 5
5 2
4 1
3 0
2 1
1 1
 • Arany Holló Étterem

  Bármikor hívom őket telefonon, sose veszik fel . Nem értem minek akkor a telefonos elérhetőség .

 • Arany Holló Étterem

  Családi ebédre,6 főre foglaltunk asztalt.
  Az ételek minősége kifogástalan volt,viszont a szőke hajú pincérnő viselkedése kritikán aluliak bizonyult.
  Sajnos nagyon flegmán viselkedett,az étterem színvonalához képest nem megengedett módon szolgálta fel a kért ételeket,értetlenül néztünk rá,szó szerint 'elénk vágta' a tányérokat,flegmán ,megvetően kommunikált.
  Szerettem volna kérni a panaszkönyvet,de a meghitt családi programot nem akartam még jobban elrontani.
  A hölgy,minden megnyilvánulása a vendégszeretettel ellentétesre sikerült.
  Nagyon nagyot csalódtunk az étteremben,rossz érzésekkel távozunk.:(

 • Arany Holló Étterem

  Az előttem szólóhoz tudnék én is csatlakozni! Szinte minden tekintetben kimagasló étterem. Finom ételek nagy választékban. Azért én mégsem ragadtatnám el a kirívóan kitűnő elérhetetlen kategóriák felé magam. Például a főhelysége az étteremnek dohányzó, és ha az ember nem akar füstben ebédelni egy-egy "kedves" vendégtársa miatt akkor kedvesen átültetik egy kisterembe - a vadászterembe. Enyhe negatív diszkrimináció a nemdohányosokkal szemben. Bár egyébként a főterem sem áll a füstben mert igen jól megoldott a szellőztetése, nekem is csak az asztmás kisfiam miatt okozott gondot az orrunkalá szálló füst. Az ételek megfelelőek olyanok amilyet az ember egy hasonló kategóriás étteremtől elvárnak. Bár a leves amit ettünk amolyan összerakott leves volt amilyet a legtöbb étteremben is kapni (nem zacskós leves!). Összerakott alatt az előre megfőzött és elemeire szedett hűtőben tárolt és tálaláskor összerakott levest értem. Magyarán forró levessel leöntött főtthúsok és főttzöldségek tésztával.
  Részemről nincs az ilyennel semmi baj csak ez számomra nem kimagasló, mint az előttem értékelő szerint. Az ize finom volt - talán kissé borsos - és a mennyiségével sem volt gond. Forrón tálalva kaptuk meg. Szóval rendben volt csak nem az az igazi finom házi túkleves szerű. Második fogásként kétszemélyes bőségtálat kértem. A felét gondoltam meghagyva elcsomagoltatom a nejemnek aki nem lehetett velünk mert dolgozott - valakinek azt is kell :) Finom volt rajta minden, de ami meglepett, hogy bár kétszemélyesnek mondott volt a tál - és mennyiségileg is két személyni volt - minden húsféléből amit tartalmazott csak egy-egy darab volt a tálon. (Tehát akik ketten eszik estleg vitázhatnak ki mit is egyen....pedig 3000 Ft csak a tál!) Az izek, a tálalás, a kiszolgálás itt is megfelelően jó volt. A gyerekétel példáúl kifejezetten aranyos volt nekem! Összességében mindennel megelégedve távoztunk, DE azért ez az étterem nem egy "Fine Dining" étterem, és ezért nem értékeltem a szélsőséges maximális pontozással mint az előttem értékelő. Aki az előző -lakodalmas- értékelés alapján tér be és csodát vár az csalódni fog!!!

 • Arany Holló Étterem

  Itt tartottuk a lagzinkat 130 fővel. Jól berendezett, hangulatos étterem, nagyon finom, szépen tálalt ételekkel, udvarias pincérekkel és korrekt, barátságos főnökséggel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!


Értékeld Te is!

Arany Holló Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Arany Holló Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.