Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló
Rólunk:

A Corner Szerb Étterem egy 14 éve működő kis vendéglő a gyönyörűen megújult szentendrei Duna-parton. Vendégeink a magyar fogásokon kívül, tradicionális szerb specialitásokat kóstolhatnak meg nálunk. Teraszunkon megpihenve ízletes ételeink és saját főzésű pálinkánk mellett, Szentendre egyediségét, a vízparti hangulatot is élvezhetik.


Éttermünk aktív résztvevője Szentendre kulturális életének. Számtalan rendezvény élvezhető asztalainknál üldögélve, például a szentendrei szerb búcsú, melynek rendezésében évek óta részt veszünk. A szerb hagyományok hangulatát idézzük fellépő zenészeink segítségével is.
Vendéglőnk falát bankjegyek díszítik, melyeket vendégeink tűztek fel emlékül, kis személyes üzenettel megjelölve. Jöjjön el hozzánk Ön is és bővítse gyűjteményünket, ha jól érzi magát nálunk! Rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, ezért ha hangulatos helyszínt keres születésnaphoz, esküvőhöz, osztálytalálkozóhoz, vállalati vacsorához, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.3
Összesen 6
5 2
4 0
3 0
2 0
1 4
 • Corner Szerb Étterem

  Szentendre idegenforgalmához nem méltó kiszolgálásban volt részünk!Már a rendelésünkkel is megrökönyödést okoztunk-vagy lehet,hogy csak a mi felszolgálónk volt kissé fáradt,de azt éreztük nem nyertük el a szimpátiáját:2 főre/anya és lánya/ rendeltünk 2 adag körettel 1 db egyszemélyes szerb tálat.A teraszon már az utánunk jövőket is kiszolgálták,de 45 perces várakozás utáni reklamálásra még mindig 25 percre lett volna szükség,hogy elkészüljön a rendelésünk! Feladtuk,nem ettünk a Corner étteremben!-és ha arra visz az utunk máskor sem teszünk rá kísérletet!
  Mindezt tudjuk ajánlani azoknak is,akik éhesen betérnének és reménykednek gyors,udvarias vendéglátásba:ne tegyék !

 • Corner Szerb Étterem

  Szenzációs csorba, hatalmas
  szerbtal, udvarias kiszolgálás. Máskor is megyünk.

 • Corner Szerb Étterem

  Sült paprikát és steakburgonyát rendeltem, de rántott paprika és fűszerrel megijesztett (főtt?) krumpli lett belőle. Ízre tulajdonképpen olyan semmilyen volt mindkettő. Nem vagyok szőrszálhasogató, nyilván nem lehet mindenki szájízének eleget tenni, de a paprikába belesütöttek egy hajszálat, ezt jeleztem a pincérnek, amire egy Ó volt a válasz. Nem kértek elnézést, nem cserélték ki az ételt, még csak meg sem próbálták éreztetni, hogy törődnének a dologgal és nyilván a teljes összeget kifizettették szervizdíjjal. Nem ajánlom.

 • Nekünk hatalmas csalódás volt! Hosszú idő volt mire kihozták az ételt, az sem egyszerre, majd a rosszat cserélték, akkor hideg volt. Úgy kellett szólni, hogy, hozzanak innivalót...soha többet nem ülünk be!

 • The worst experience ever!!! This is a real tourist trap. The owner is a very arogant, rude and more over racist guy. They charged us totally different price than was stated in their menu and when I notified the stuff about this fact, he started to shout at us rude things and accused us being from Israel!! Unbelievable!!


Értékeld Te is!

Corner Szerb Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Corner Szerb Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.