Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Pizzéria
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
2.5
Összesen 6
5 2
4 0
3 0
2 1
1 3
 • Az eddig szuper minőségű pizza tegnap hatalmas csalódás volt. A 32 cm vmi csoda folytán 29 cm-re zsugorodott. Mire ideért, jéggé fagyott, embert lehetett volna ölni vele. Es a Bugacirol hianyzott a ragu, a megszokott paradicsomos alap helyett tejfölös alapra helyezték....mi történik ott???? Kellene picit igyekezni, mert rohamosan kifogytok a vendégekből!!!!!

 • Don Pepe Pécs

  A tegnapi nap folyamán, 2010 08.03.-án rendeltünk egy nagyméretű pizzát, bolognai, és hawai izesítéssel. A bolognai ehetelen volt,ezidáig, évek hosszú során vásároltuk önöktől ezt a bolognai izesítésű remeket, ami a tegnap esti 18.15-kor ért ki hozzánk, nem emberi fogyasztásra volt alkalmas. Valószínüleg szakács csere volt, de minekünk, az önökkel való kapcsolat befejezésére volt ez elég.
  Kovács Gáborné 06/72/254-255
  Remélem, az Önök részlről történő kompromisszum megnyilvánulását, mivel másutt amit keresünk nem találtunk, de mosat innen is csak szemét jött át.

 • Don Pepe Pécs
 • Don Pepe Pécs
 • Don Pepe Pécs

  A kiszolgálók (két alkalomból kétszer) oltári paraszt bunkók.Persze biztos nem mindenki, gondolom mindkétszer mikulásos napjuk volt a pénztárosoknak. Az ételek relatíve drágák, de aki plázában akar enni, az hadd egyen.


Értékeld Te is!

Don Pepe Pécs

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Don Pepe Pécs

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.