Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz
Rólunk:

Várunk szeretettel mindenkit,aki szereti az igazi magyaros ételeket, és a magyaros vendéglátást!A nyitva tartás, a hangulat függvényében változhat! (Holnap hajnalig!) (Lépcsőszámolás ingyenes!) Kollektivák éneklése megengedett !

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 8
5 3
4 2
3 0
2 0
1 3
  • NAGY CSALÓDÁS!!! Velős pirítóst rendeltem, ami borzasztóan erős volt. Ennek ellenére a kisebbik szelet egy részével megküzdöttem, de a nagyobbnak neki sem álltam! Jeleztem a kiszolgáló személyzetnek a gondom, erre azt a választ kaptam, hogy visszaviszi, azonban csak becsomagolás lett a vége.....Fizetésnél a főpincértől is megkérdeztem, hogy mindig ilyen erős-e a velős pirítós, mire azt felelte, hogy a szakácstól függ, ill. még senki nem panaszkodott rá! Szerintem, magára adó vendéglátó helyeken a pirítósomat minimum kicserélték volna, ill. a konyhán utánanéznek, mi lehet az oka a panaszomnak! Megjegyezném, hogy itthon a párom, aki bírja az erőset, alig bírta megenni azt, amit elhoztam, mert olyan erős volt.

  • Hatlépcsős (Muskátli)

    Kritikán aluli a kiszolgalas. 4 beszélgető pincér a pultnal... kb 10 percig vartam, hogy meg egy italt rendeljek, inkább a fizetesnel dontottem. Soha tobbet .. senkinek se ajánlom !

  • Sajnos már másodszor van rossz tapasztalatom, így az biztos, hogy nem ajánlom senkinek, és magam sem megyek oda többet. Tavaly 8-an voltunk és mikor kértük, hogy egy asztalhoz szeretnénk ülni, akkor nagy nehézségek árán összetoltak két asztalt, majd mikor távoztunk ránk szóltak, hogy nem raktuk vissza az asztalokat a helyére. Múlt szombaton pedig ismételten ott ebédeltünk heten, már kérés ellenére sem tudtak egy asztalhoz ültetni minket. Én halászlét kértem, kenyérrel és erősen. A pincér azt mondta, hogy hegyes erős paprikát tud hozni. Mondtam, hogy jó lesz. Azonban a paprika nem volt erős. Távozáskor láttam, hogy legalább hat üveg erős Pista volt a tálaló szekrényen, abból azonban nem hozott a pincér. Az erős paprikát azonban 300 forintért felszámolták nekem. Mellesleg nem lehet bankkártyával fizetni. Véleményem szerint egy étteremben a halászléhez kérés nélkül is kellene adni erős paprikát, de felszámolni, nem hiszem hogy jobb helyeken felszámolják. Hozott volna erős Pistát, az még erős is lett volna. A kenyér szikkadt volt és száraz. A pirítós is száraz kenyérből volt, majd beletörött a fogunk. Szóval több esély tőlem nem kap az étterem.

  • Minden évben egy két alkalommal szívesen vissza járok. A mai nap is ott voltam csak halkan jegyzem meg a déli ebédkezdés nem biztos hogy jó ötlet mivel 11 -től három család is azért ment el mert csak velős kenyér volt s nem tudtak ebédelni még frissen sültet sem.Kiszolgáló személyzet négy is volt így nem értem mi miatt nem lehetett az ok.

  • Hatlépcsős (Muskátli)

    Finom ételek, jó italok, minden évben kötelező program a család számára! :)


Értékeld Te is!

Hatlépcsős (Muskátli)

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Hatlépcsős (Muskátli)

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.