Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz
Rólunk:

Várunk szeretettel mindenkit,aki szereti az igazi magyaros ételeket, és a magyaros vendéglátást!A nyitva tartás, a hangulat függvényében változhat! (Holnap hajnalig!) (Lépcsőszámolás ingyenes!) Kollektivák éneklése megengedett !

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 13
5 6
4 2
3 0
2 0
1 5
 • Hatlépcsős (Muskátli)

  Minden évben alig várom, hogy elmehessek a Hatlépcsősbe. Isteni a velős pirítós, de a zsíros kenyér is libazsírral, finom kenyérből készül. Bár néha a kiszolgálás lassú, és kártyával nem lehet fizetni, de ezt elnézem a finom étel miatt. A többi étel, pl. a pacal nem nagyon ízlett, de mi a velős pirítósért, és a finom borért járunk oda. Remélem hamarosan kiülhetünk a teraszra, egy jót enni.

 • Hatlépcsős (Muskátli)

  Megéri betérni ide többször is, annak ellenére, hogy picit várakozni kell a szabad helyre, de megéri a kapott ízélményért cserébe. Pörgős hely, figyelmes, kedves alkalmazottakkal, ízletes ételekkel, jéghideg italokkal.
  Pincérünk jól felkészült és minden kérdésünkre készségesen válaszolt.
  A húsleves finom, a híres velős pirítós hatalmas adag, ketten jól laktunk vele.
  Második alkalommal a cigánypecsenyét kóstoltuk meg karikaburgonyával, lilahagymás paradicsomsalátával, desszertként mákos nudlit vaníliaöntettel, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

 • Szívből ajánlom mindenkinek! Nagyon finom volt a velős pirítós. A kiszolgálás tökéletes: kedvesek, figyelmesek voltak a pincérek. Biztosan jövünk még ide!

 • Hatalmas csalódás! Életem legrosszabb harcsapaprikását itt ettem, és a legbunkóbb pincérrel itt találkoztam. Februárban voltunk itt. Tárva-nyitva volt az ajtó. Udvariasan megkértem a pincért,hogy csukja be az ajtòt,mert fáztunk. Bevágta,majd közölte,hogy akkor ő nem tud közlekedni,majd kissé elfordulva,hangosan megjegyezte: Na b... meg,a H...P...! -soha többé be nem teszem a lábam ide!

 • NAGY CSALÓDÁS!!! Velős pirítóst rendeltem, ami borzasztóan erős volt. Ennek ellenére a kisebbik szelet egy részével megküzdöttem, de a nagyobbnak neki sem álltam! Jeleztem a kiszolgáló személyzetnek a gondom, erre azt a választ kaptam, hogy visszaviszi, azonban csak becsomagolás lett a vége.....Fizetésnél a főpincértől is megkérdeztem, hogy mindig ilyen erős-e a velős pirítós, mire azt felelte, hogy a szakácstól függ, ill. még senki nem panaszkodott rá! Szerintem, magára adó vendéglátó helyeken a pirítósomat minimum kicserélték volna, ill. a konyhán utánanéznek, mi lehet az oka a panaszomnak! Megjegyezném, hogy itthon a párom, aki bírja az erőset, alig bírta megenni azt, amit elhoztam, mert olyan erős volt.


Értékeld Te is!

Hatlépcsős (Muskátli)

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Hatlépcsős (Muskátli)

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.