Istvándy Pincészet
![Virtu](web/banners/virtu-restaurant.png)
Információk
Az Istvándy család története több mint 200 évre, az 1800-as évek kezdetére vezethető vissza. A család életében a paraszti gazdálkodáson belül kezdettől fogva a szőlő- és bortermelés jelentette a legfontosabb megélhetési lehetőséget. Nagypapa borász volt, Édesapám agrármérnök, saját ültetvényei is voltak a szövetkezeti munka mellett, a borászkodással pedig kiegészítésképpen foglalkozott. Eleinte nem is árulta palackozva a borait, csak a barátainak adta őket, és egy-két étteremnek szállított. Majd ő is eljutott egy fordulópontra, amikor úgy döntött, a minőség felé indul. Édesapám elhatározta hogy csak palackozva fogja értékesíteni a borait, megkezdte a terméskorlátozást, csak a legjobb fekvésű területekről szüretelt, kialakult a saját stílusunk.Fontos számunkra a tradíciók ápolása, a tapasztalatok, illetve a megfigyelések továbbadása. Családunk elkötelezett híve annak, hogy a hely múltjához és hírnevéhez méltóak legyünk. Hangsúlyt helyezünk a Badacsonyi Borvidéken termő egyedülálló Kéknyelű szőlőfajtára, valamint erre a vidékre jellemző Szürkebarátra és Olaszrizlingre.
Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...
-
Aranykagyló Vendéglő
4.5Étterem -
Makkos Vendéglő
5.0Étterem -
Rózsakő Borpince Étterem
3.7Étterem Borászat Bor Bár -
Rétes Étterem
4.0Étterem -
Gianpiero's Étterem
4.3Étterem Koktél Bár -
Gomba Étterem és Pizzéria
4.8Étterem Pizzéria -
Nessie Vendéglő és Bisztró
5.0Bisztró Étterem -
Jóbarát Vendéglő
4.6Étterem Magyar Étterem