Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 02:00 Nyitva Mutass többet
Zene típus:
Blues/Jazz, Rock, Alternatív
Felszereltség:
Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Dohány utcai Zsinagógával szemben lévő Katapult Kávézó vonzereje a napi italakciókban, a képzőművészeti kiállíltásokban, valamint a mélybordó, félhomályos enteriőrben rejlik, persze a társaság miatt sem érheti szó a ház elejét. Ha sörre és egy jó beszélgetésre szomjazol, vegyülj el a bölcsészek, művészek és egyéb értelmiségiek között, és éld át a hajnali részegséget, mint Kosztolányi.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Katapult Kávézó

    egyik kedvenc helyem, bár a zenét és az étlapot illetően csatlakozom az előttem szólóhoz..(de végre Metallicát is toltak háhh! :D) én is furcsállom az elejétől fogva h az itallap full angol. jó-jó hogy uniósodunk de azér ne essünk át a ló másik oldalára...
    igaz a turmix kicsit vizesecske-hígacska, de melyik hasonló kategóriájú vendéglátósnál nem az.. és a plusz csokit értékeltem benne :) a teáik pazarok, a kávéik is kategórián felüliek, főleg látványban.alkoholos italokból,koktélokból jó kis választék(válogatós egyén lévén ezért szintén pluszpont)
    egyszóval sztem egy közepes össznépi találkozóra tökéletes hely, páros randira annyira talán nem, de nem is teljesen felejtős.. hangulat dolga.

  • Katapult Kávézó

    A hangulat kiváló volt(igaz a zene lehetett volna halkabb). belső kialakítás is nagyon tetszett! Csak egy negatív dolgot tapasztaltam: nem gondolnak azokra a vendégekre akik nem tudnak angolul!Az étlap angolul volt. Nem szerepelt benne egy magyar szó sem, pedig szerintem Budapest szívében illene magyar étlapot is adni a vendégeknek.


Értékeld Te is!

Katapult Kávézó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Katapult Kávézó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.