Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük a Kedves Látogatót a Katica Vendéglő honlapján.

Éttermünket családi vállalkozásként 1992 július 17-én nyitottuk meg egy 35 főt befogadó teremmel és egy 50 fős nyitott terasszal. Abban az időben reklámra sem nagyon kellett költenünk, hiszen rengeteg külföldi (német, osztrák, holland, dán turista töltötte itt a nyári pihenését. A nyitást követő napokban már nagyszámú vendéget szolgáltunk ki.

Látogatottságunknak köszönhetően minden évben igyekeztük fejleszteni, modernizálni az épületet. Először a nyitott teraszt fedtük be, majd kialakítottunk az épület mögött egy kb. 80 főt befogadó kerthelyiséget, amelyet nagyon kedveltek a vendégeink.

Az épület tetőterében három vendégszobát alakítottunk ki, ezzel is bővítve a szolgáltatásaink körét. A vendégszobáink kialakításában, berendezésében is minden évben újítottunk, szépítettünk, modernizáltunk. Mára már mindhárom hotelszínvonalú, jó minőségű ágymatracokkal, klímaberendezéssel, hűtőszekrénnyel, kapszulás kávéfőzővel felszerelt. A vendégértékelések alapján 2017-ben 9,8-es volt az elégedettségi szint.

A vendégtér modernizálásával párhuzamosan a konyhánkat is igyekeztünk új gépekkel, új technológiával felszerelni..

Számunkra nagyon fontos, hogy a konyhánkból kiváló alapanyagokból gondosan elkészített étel kerüljön ki, hogy minden Vendégünk megtalálja az étlapunkon a számára megfelelő ételt és elégedetten távozzon és visszatérjen hozzánk

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.7
Összesen 3
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0

Katica Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Katica Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.