Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 20:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló
Rólunk:

Éttermünk a város Fő terén, Szentendre legrégebbi és legnagyobb étterme, több mint kétszáz éve folyamazosan üzemel. Berendezése, rusztikus, kerthelyiségünket, mely félig fedett, a múltat idéző régi paraszti eszközökkel rendeztük be. Olyan különleges gasztornómiai és egyéb programokat állítottunk össze, melyben a vendég nemcsak szemlélője, de résztvevője is azoknak a programoknak, melyek ízelítőt adnak közelmúltunk szokásaiból. Komoly szerepet vállalunk a város kulturális, zenei és művészeti életében. Rendezvényeink a város gazdag sokszínű hagyományait ápolják, és kedveltek az incentív, kulturális turizmussal foglalkozó irodák részéről is

+36 30 951 6121

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.2
Összesen 11
5 4
4 2
3 0
2 2
1 3
 • Korona Étterem

  Tegnap voltunk az étteremben, 42 fős nyugdíjas csoportunkkal - csúcsidőben ebédeltünk. Előre megbeszélt ételt kaptuk, korrekt áron. Megfelelő volt a minőség, gyors kiszolgálással. Köszönjük szépen.

 • Korona Étterem

  Egy csillagot sem adnék, de kötelező, messziről elkerülni!!! Ehetetlen étel, dilettáns személyzet.

 • Korona Étterem

  Ma jártunk ott apa anya 3 gyerek. Négy személyes tálat kértün úgy, hogy az egyik párizsi szelet legyen rántott hús( korrektül megoldották), a gomba és tartár mártás rendben volt, és meleg volt az étel, bár talán a fenti véleményekre tekintettel közel sem volt teltház. Mind jól laktunk. A kiszolgálás rendben volt az élő zene sem volt tolakodó, sőt. A belső padok kemények talán párna kellene rá nem takaró.

 • Korona Étterem

  Tiszteletem!
  Soraim az étterem vezetőjének és főleg a szakácsuknak szól.
  2021.09.11-én foglaltunk asztalt éttermükben (a kinti asztaloknál).
  Érkezésünk 11:45-kor volt, 12:50-kor rendeltünk, 12:25-kor kértük, hogy nézzenek utána rendelésünknek. Az ételeket két perc után az asztalunkra tették: langyos halászlé, langyos szűzérmék, ami arra utal, hogy az étel az átvevő pulton várakozott, elfelejtették kiszolgálni.
  A halászlé túlsózott, belsőség nélkül lett igényelve, ezzel ellentétben volt benne belsőség. A vargányás szűzpecsenye egyik darabjának elfogyasztása után természetesen a többi 2 db már kihűlt, élvezhetetlen volt a fogyasztása. A tányéron felfedezhető volt egy ízléstelenül kinéző rezgő, ping-pong labda nagyságú mócsing, zsírkupac, vagy egyéb, meg nem nevezhető 'undormány'!
  A kiszolgáló hölgyekről a kedvesség, mosoly sugárzott, de utcai öltözékük miatt nem hinném, hogy sok külföldi vendéget vonzott volna...
  Összefoglalva, Tisztelt személyzet, beleértve természetesen az igénytelen szakácsukat is, csalódás volt számunkra, ha finomabban, diszkrétebben szeretném kifejezni a tapasztalataimat. Van mit tanulni, van min elgondolkodni!

 • Tegnap foglaltunk asztalt telefonon 6 főre. Már az asztalfoglalásnál nagyon kedvesek voltak, ugyanez a kedvesség volt jellemző a kiszolgálásra is. Az ételek fantasztikusan finomak voltak. Hatan voltunk, mindenki mindenkiét megkostolta, mert 'muszály' volt :). Vissza fogunk menni még, az egészen biztos. Köszönjük szépen!


Értékeld Te is!

Korona Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Korona Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.