Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Kulacs Csárda Panzió Egerben, a tufába vájt borospincék sokaságáról híres Szépasszonyvölgy szívében helyezkedik el. Pince mulatónkat 1986-ban nyitottuk meg, melyet igazi magyaros ízei és jó borai miatt egyre többen kerestek meg az elmúlt évek alatt, így folyamatosan újabb és újabb pinceágakkal kellett bővíteni csárdánkat. A történelmi hangulatú pincemulatónk befogadóképessége 350 fő. Öt boltíves terme légkondicionált, hagyományőrzőén, ízlésesen berendezett, kitűnően alkalmas egyéni és csoportos vendégek kulturált kiszolgálására. Tavasztól őszig az országban egyedülálló 150 fő befogadására alkalmas szőlőlugassal fedett kerthelyiség is megkóstolhatják hal, vad, szárnyas ételeinken túl magyaros ételkülönlegességeinket is. Az egri borvidék legjobb borászainak széles kínálata mellett megízlelhetik kimért termelői borainkat is. A vendégek jó hangulatáról a csárda virtuóz cigányzenekara gondoskodik.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.5
Összesen 15
5 5
4 0
3 0
2 2
1 8
 • A kiszolgálás nagyon lassú és barátságtalan volt, a pogácsa nyers maradt, a hús nem volt átsülve. A pincérek arcáról sütött az érdektelenség, kommunikálni nem igazán lehetett velük. Pozitívum: szép volt a szalvéta

 • Az étteremben dolgozók idős pincér még mindig itt dolgozik. Sajnos a kedve azóta sem jobb. A személyzet többi tagja sem túl vendég szerető Az étel ,,minősége ,, és ára nincs összhangban. (Negatív kritika). A hús nem volt jól átsűtve. A pogácsa nyers. Pozitívum a mosdó tisztasága.

 • Vacsorázni tértünk be, a rendelésünk sertéscsülök pékné módra és csirkemell szeletek 'jóasszony' módra volt. Az ételek alapvetően rendben voltak, attól eltekintve hogy a csirkés ételben szereplő leírás szerinti gyöngyhagymából mindössze egy körömnyi darabkát kaptunk.
  A kiszolgálás viszont minősíthetetlen. Érkezéskor a felszolgáló (egy idősebb úr) unottan vette tudomásul hogy szeretnénk egy asztalt, fél vállról bökte oda, hogy igen, leülhetünk a kinézett helyre (mindössze 3-4 asztalnál ültek vendégek). Hosszas várakozás után sikerült felvenni a rendelést, a felszolgáló végig lekezelően, alig egy-két szót odamondva, tőmondatokban 'kommunikált'. Újabb hosszas várakozást követően kaptunk meg az ételeket, elfogyasztásuk után jeleztem hogy kártyával szeretnénk rendezni a számlát.
  Alig érthetően közölte hogy 'akkor be kéne jönni'. 10 percig álltam a pultnál mire odajött, közben fültanúja lehettem egy magánbeszélgetésnek amit egy másik felszolgálóval folytatott, miszerint az egyik asztalnál ülő két fiatalember 'biztos hogy ratyi', mert szerinte furcsán néznek, ezért oda sem ment hozzá, pedig 'biztosan akartak valamit'. Ezt nagyon problémásnak érzem, főleg hogy más vendég is fültanúja lehetett ennek a magasröptű 'megbeszélésnek'.
  Nem éreztem a kiszolgálást megfelelőnek, ezért borravalót sem adtam fizetéskor. Ezért cserébe elköszönés helyett a 'számla végösszege nem tartalmazza a szervízdíjat' megjegyzést kaptam a felszolgálótól.
  Kár a helyért, mert igényes kialakítású és az ételek is, ugyan egyszerűek, de finomak voltak. Ennek ellenére soha nem mennék oda többé és másnak sem ajánlom.

 • Kulacs Csárda

  Nagyon finomak voltak az ételek,borok :)
  Profi vendéglátás :)
  Klasszikus magyaros étterem,kellemes hangulattal,profi magyar hangulatos zenével :)
  Örök vendégük leszek :)
  Köszönöm :)

 • Senkinek nem ajánlom!
  Vacsorázni szerettünk volna, de odáig nem jutottunk el...
  A pincérek unottan vették tudomásul, hogy bementünk, de még a köszönésig sem jutottak el, pedig talán ha 4 asztal volt foglalt.
  Persze, az egyikük elfoglalta magát - az orrát piszkálta.
  Egy idő után meguntuk, hogy senki felénk se néz, és otthagytuk.
  Azért adtam egy csillagot, mert sajnos, kevesebbet nem lehet...
  De azt az egyet sem érdemli meg a hely...


Értékeld Te is!

Kulacs Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kulacs Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.