Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 19:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Csocsó, Melegétel, Terasz
Rólunk:

2013 óta, folyamatosan bővülő, szépülő birtokunkon, gazdaságunkban foglalkozunk falusi vendéglátással. A vidéki hagyományok megőrzésére és megismertetésére törekszünk, amelyet szüleinktől, nagyszüleinktől tanultunk. Elsajátítottuk általuk a szőlőművelést, bor és pálinkakészítést, gyümölcstermesztést, a valódi gyümölcsből készült házi szörpök és lekvárok befőzését, zöldségtermesztést, házi savanyúságok készítését, az állatok megfelelő tartását, és ezek feldolgozását, egyedi receptúrák alapján.

Tavaly megvalósítottuk az egyik legnagyobb álmunkat, építettünk egy búbos kemencét birtokunkon. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz gasztronómiai élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. A házilag dagasztott kenyér, a zsemle veknik, a kelt tészták, a cserépedényben sült ételek, a házi sültek, mindig friss, házilag előállított alapanyagokból készülnek. Nincs is jobb érzés, amikor a kelt tészták, illetve a sült ételek illata bejárja pincénket. Ezt az élményt is szeretnénk átadni Vendégeinknek.

Birtokunkról gyönyörű panoráma nyílik a Zsámbéki medence keleti részére illetve a Budai hegységre. Kihasználva az adottságokat, a pincénk melletti triplatetős szaletlit és a téliesített, fűthető Zalán Faházunkat is panorámás kilátással építettük meg. A nyitott szaletli 40 fő, Zalán faházunk pedig 16 fő vendéglátására alkalmas.

Rendezvényeinken igyekszünk a családias, baráti légkört megteremteni.

Honlapunkon és facebook oldalunkon rendezvényeinken kívül, előre egyeztetett időpontban, a kívánt ételekkel és italokkal, csoportok, családok baráti társaságok, cégek jelentkezését is várjuk.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Milán Pince Etyek

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Milán Pince Etyek

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.