Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Pósteleki erdő szélén lévő Mókus Csárda, gyönyörű ősfás környezetében, elegáns, minden részletében finoman kidolgozott kialakítással várja kedves vendégeit. A Csárda a Pósteleki Szabadidőpark része, mely a parkerdőben található hajdani Wenckheim kastélyrom közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

Ez a történelmi légkör visszatükröződik a Csárda belső berendezésében és hangulatában is. A múlt század közepétől működő étterem sok éven keresztül zárva tartott. 2011. április 1- től, 13 év után, ismét várja régi és leendő vendégeit. A Csárda teljes befogadó képessége 240 fő.A külső, homlokzat előtti terasz 80, a nagyterem 80, míg a nagyteremmel összenyitható belső terasz 80 fő befogadását teszi lehetővé.

A konyha hagyományos házias ízekkel, a viharsarki tájegységre jellemző, tájjellegű ételekkel várja vendégeit. Amikor betérnek hozzánk, szánjanak rá elég időt, élvezzék a nálunk töltött órákat, merüljenek el a gasztronómia kínálta élvezetekben, az étterem hangulatában és a külső környezet felfedezésében.

Bízunk benne, hogy Önt is mihamarabb vendégeink között köszönthetjük!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.4
Összesen 5
5 3
4 0
3 0
2 0
1 2
  • Mókus Csárda

    Az ételekről nem tudok nyilatkozni, mivel be sem jutottunk egy kis kutyus miatt. Már 8 éve járjuk az országot így, de ilyennel még nem találkoztam, hogy a kerthelységbe sem engednek be, ráadásul egy olyan csárdába, ahová még a GPS is alig talál oda. Mi csak egy ebédet veszítettünk ( a közeli Veszely Csárdába kedves kiszolgálás mellett pótoltuk), de ők azt az érzést, melyet egy kis bundás önzetlen szeretete ad.

  • Környezet hibátlan, üzlet megjelenése és terasz szép, felszolgálás korrekt barátságos-pontos- gyors- figyelmes, ételek mese finom kemencés árú, az ár nem számottevő ezek után. Többször jártunk már itt.

  • Nagy csalódás volt!!! Az "frissen sült" ételeket éppen nem hidegen tálalták fel. Nincs mikrójuk, ha már nem frissen készítik? Először voltunk itt és utoljára!!!


Értékeld Te is!

Mókus Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Mókus Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.