Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 21:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Éttermünk széles kínálatában megtalálhatók a magyar konyha ízei mellett a nemzetközi receptek alapján készült, illetve könnyű, egyre népszerübb grill, valamint mediterrán jellegű ételek is. A házias ízek és a specialítások kedvelői egyaránt találhatnak kedvükre valót választékunkban.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.4
Összesen 5
5 2
4 1
3 0
2 1
1 1
 • Puskás Söröző

  Több év eltelte után tértünk vissza az étterembe. Sajnos nem a régi Puskást tapasztaltunk. Érkezésünkkor több asztal is üres volt, a pincér először mégis az éppen távozók után takarította le az asztalt és csak utána érkezett hozzánk üdvözölni, felvenni az italrendelést és átadni az étlapot.
  Az ételekre 50 percet várakoztunk, egy-egy ital utánrendelése kb.8 percet vett igénybe. Egyetlen családról van szó, nem egy komolyabb csoportról. A pincérek sürögteg-forogtak, kedvesen kommunikáltak, de ettől nem lett elviselhetőbb a kellemetlenül hosszú várakozás.
  Az ételek átlagosak, a tepsis burgonya szárazra szétsütött, italok rendben.
  Távozáskor a pult mellett haladtunk el, ahol halmokban álltak a koszos poharak, nem épp vonzó látványt nyújtva. Pedig nem volt telt ház és az alkalmazottak száma sem volt kevés.

 • Mi épp tegnap 2017.02.25-én szerettünk volna ott vacsorázni!
  Bementünk leültünk, kevesen voltak, rajtunk kívül négyen voltak az étteremben!
  Kb 5-6 percet vártunk mire jött valaki, rendeltünk italt, leadtuk a rendelést és vártunk....vártunk....vártunk....majd 14 percnyi várakozás után meguntuk, hogy ennyi idő alatt az italunk sem kaptuk meg, holott az étterem üres volt, meguntuk távozunk, kifelé nagy nevetés a felszolgáló vígan nevetgél egy osztrák párral, ekkor már 17 perce semmi, majd nekiáll evőeszközöket törölgetni, távozásunkor mintha tudomást sem vennének rólunk, szégyen és gyalázat!!!!

 • Puskás Söröző

  Sokan választották azon a szombati napon ezt az éttermet. Az árakat elnézve átlagosnak mondható a hely. Egy rákos előételt kértünk, a tálalás olyan volt, mint a legelitebb helyeken, a tv-ben látni leginkább ilyesmit. Elsőre kevésnek tűnt az étel adag, de előételnek pont ennyi az elég. Grillezett csülköt rendeltünk még, előre felhívta a pincér a figyelmünket, hogy erre 1 órát kell várni, és így is volt. A pincérek készségesek, jól beszélnek németül, és gyorsak.
  A hely hangulatát este lehetett volna élvezni, de mi addigra távoztunk. Tettek ki mécseseket, hangoltak a zenészek. Ami zavaró volt, hogy a külső részen sok volt a darázs, és ez megnehezítette a zavartalan étkezést.
  A limonádé választék igen széles, a szervírozás itt is gyönyörű. A maradékot elcsomagolták nekünk, és ezért semmilyen plusz összeget nem számoltak fel.


Értékeld Te is!

Puskás Söröző

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Puskás Söröző

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.