Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!


Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi, Indiai
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy elköltöztünk az utca túloldalára! A helyváltozással lehetségessé vált, hogy mélységiszonyban szenvedő, de az indiai ételekről 1996 óta lemondani nem tudó vendégeinket ezentúl egy tágas, a réginél még hangulatosabb földszinti helyiségben fogadjuk egész napos nyitvatartással, a város méltán leghíresebb indiai ízeivel - a régi Shalimar-ral átellenben. Új címünk tehát: Dob u. 53.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 4
5 2
4 0
3 1
2 0
1 1
 • Shalimar Indiai Étterem

  Egészen rendkívüli ízélményben volt részünk! Bár a hangsúlyt egyértelműen az ételekre és a tálalásra fektetik, mi a hangulatos kisebbik teremben ülve az ízek és a vidám felszolgálónő jóvoltából teljesen téren és időn kívül éreztük magunkat.

 • Shalimar Indiai Étterem

  Én és a párom a Torkos Csütörtökön voltunk először a Shalimar Étteremben.
  Az előző Értékelésen nagyon csodálkoztunk mivel Mi csak jó tapasztalatokkal jöttünk el az étteremből. Az ételek kiválóak voltak, talán a más ízvilág lehet furcsa egyes embereknek amitől úgy érzik nem finomak az ételek. De tudni kell ez egy Indiai étterem . Más ízvilág mint a megszokott.
  Az adagok nagyok, szinte alig lehet megenni. Az árak barátságosak. A felszolgálok kedvesek. Az étterem tisztaságával sem volt semmi bajunk.
  Mindenki más tapasztalatokkal jön el!
  Bárkinek ajánlom az Éttermet. Az ételek nagyon különlegesek és finomak.

 • Shalimar Indiai Étterem

  Koszos étterem egérrel!!!

  Nem jellemző, hogy ilyen oldalakra írok, de most sajnos a Shalimar Étterem rákényszerít erre. Tegnap este látogattunk el a fent megnevezett helyre, ahol a mellékhelyiségben egy egeret láttunk. Jeleztük a felszolgálónak, aki szintén látta és azt állította, azért nem fogta meg az egeret, mert már biztos visszament a lefolyón, ahonnan jött….
  Fizetésnél próbáltunk kitérni erre az apró malőrre, de a tulajdonos azt állította, hogy mivel ő nem látta az egeret, nem tud semmiféle egérrel. Az előbbi felszolgáló ez idő alatt végig mellette állt és csak bárgyún mosolygott, hiába próbáltuk rávenni, hogy akkor legalább ismerje el, hogy ő is látta az egeret.
  Végülis abszolút nem voltak megbánóak, se semmilyen egyéb kompromisszumra nem voltak hajlandók. Azóta is bánjuk, hogy végül kifizettük a számlát, hiszen az étel közepes minőségű volt, vagy talán még rosszabb.
  A felszolgálás és kiszolgálás ezek után minősíthetetlen. És afelől pedig semmi kétségem, hogy ráférne a helyre egy alapos takarítás, hiszen egerek nem szoktak csak úgy megjelenni akárhol.
  Mindenkinek tanácsolom, hogy más helyet kerssen fel inkább, ha indiai konyhára vágyik!

 • Shalimar Indiai Étterem

Értékeld Te is!

Shalimar Indiai Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Shalimar Indiai Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.