Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 01:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Élőzene, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
4.4
Összesen 9
5 7
4 1
3 0
2 0
1 1
 • Sir Lancelot Étterem

  Már csak halovány szellemképe a valamikori, nimbusz teremtő színvonalnak. Az étel még csak elmegy valahogy, bár ilyen áron valami kiugrót remélne az ember, viszont az italok kritikán aluliak, nem lehetett tudni, hogy a a sör a romlott minőség vagy a hozzáadott víz miatt volt fogyaszthatatlan.... Ma már senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani...

 • Köszönjük a fenséges ételeket, a kedves kiszolgálást! Maradandó élmény volt, ahogy a 18. Születésnapját ünneplő lányomat minden vendég velünk együtt köszöntötte!

 • Sir Lancelot Étterem

  Köszönjük a kedves és udvarias kiszolgálást, fogadtatást.Szuper a fíling.....ott van a szeren! Tetszett!! Az ételek is veretesek....a "kézzel-lábbal"

 • Sir Lancelot Étterem

  Hangulat tekintetében jeles! Ezt kell először kiemelnem, mert minden részletre ügyelnek a Sir Lancelot étteremben. Nem csak a berendezés és a kiszolgáló személyzet ruházata középkorias, itt bizony az ételt is csak kézzel fogyaszthajuk és élőszereplős szórakoztatásról is gondoskodnak (láttunk már itt kardpárbajt, tűznyelőt, hastáncost és hallgattunk sok-sok lantmuzsikát is).

  Az ételek - a viccesen és egyben hagyományos nyelvhasználattal megkomponált étlappal együtt - remekül passzolnak a hangulathoz: főként nehéz húsokkal, hatalmas fatálas lakomákkal és cserépkorsóban mért sörrel találkozhatunk. Az ízekre sem lehet panasz, bár akik nem kedvelik a zsíros ételeket, bizony hoppon maradhatnak. A kiszolgálás elsőrangú, segítőkész. Mindenkinek ajánlom, aki ki akar lépni egy kicsit a hétköznapokból!

 • Sir Lancelot Étterem

  Eljegyzésünk alkalmából hozott ide a vőlegényem májusban. Csodás élmény volt, szuper autentikus hangulat, finom ételek, egyedül az árak ellen lehet kifogásunk, mert azok elég magasak. Ennek ellenére mindenkinek ajánlom, ha olcsóbb lenne, az esküvőnket is itt tartanánk:-)!


Értékeld Te is!

Sir Lancelot Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Sir Lancelot Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.