Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A ZONA egy olyan étterem, melyben ebédelni, vacsorázni vagy csupán bort inni is élmény. Konyháját Huszár Krisztián irányítja, aki a tőle megszokott, újraértelmezett magyar konyhán túl a keleti és a baszk gasztronómiából hoz ízeket a vendégek asztalára. Az ételek mellett a borok is kiemelt hangsúlyt kapnak a ZONA-ban: a választékban több mint 200 fajta magyar és külföldi csúcsbor található meg, melyek méltók a konyha színvonalához.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 4
5 3
4 0
3 0
2 0
1 1
  • ZONA

    Kicsi, szűkös. Minimalista design, vagyis semmi különös, étvágycsökkentő szinezésű falakkal. Az ételek kicsik, az ízhatásoktól a gourmét sznobok hátast dobnak, de egyik kollégám nem bírta megenni az ételt, a másik bevallotta, hogy hazaérve meg fog tőle szabadulni visszafele... nekem erős a gyomrom, de ide soha többet nem jövök. Nekem egy étel ne különleges legyen, hanem finom. Ha különlegességre vágynék, elmennék Bear Gryllissel pisit inni meg élő kukacot enni. A gourmet sznobok szerintem megfelelő tálalás mellett azt is 5+++-ra értékelnék a különlegessége miatt. Különösen érdekesnek találtam az egyik pincért, mikor kollegámtól megkérdezte, hogy befejezte-e, pedig megfelelő helyzetben voltak az evőeszközei, jelezvén, még folytatja. Most vagy a pincér nem ismeri ezen jelzéseket, vagy erőszakos, vagy minket nézett prosztó bunkóknak. Ezért fizetni?

  • Az este vacsoraztunk itt a parommal. Jartunk mar egy ket jo helyen, de ez mindegyiket uberelte. Mind a kiszolgalas mind az etelek kifogastalanok voltak


Értékeld Te is!

ZONA

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

ZONA

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.