Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Ebben hiszünk

Az internet átalakította az életünket. Igen, a tiédet és a miénket is.
Az online világ segítségével olyan emberekkel tarthatjuk a kapcsolatot, akikkel e technikai vívmányok nélkül nem, vagy csak jóval ritkábban sikerülne kommunikálni. Megosztjuk egymással hangulatunkat, fotóinkat, levelezünk, csetelünk, "lájkolunk". Egyvalamit azonban nem pótolhatnak sem az e-mailek, sem a közösségi oldalakon olvasható státusz üzenetek, sem a feltöltött fényképek, sem az egymondatos kommentek. Ez pedig a személyes találkozás. Az online kapcsolattartás nem egyenlő egy jó vacsora melletti nagy beszélgetéssel, ezt mind tudjuk.

A Két Szerecsen célul tűzte ki, hogy időről-időre emlékeztessen erre mindannyiunkat, és elősegítse a személyes találkozásokat. Hogy hogyan? Először is azzal, hogy vagyunk, hogy itt vagyunk, a Nagymező utcában, mindenhez közel, mindenki által elérhetően, hogy helyet, étkeket, jó borokat biztosítunk egy jó találkozóhoz mindenkinek, a nap bármely szakában, egész évben. Hogy még hogyan? Megmutatjuk, hogy kikkel találkozhatsz itt, ha betérsz hozzánk, hogy milyen ételekkel várunk, ha megérkezel, hogy milyen borokból válogathatsz. Nap mint nap azt nyújtjuk számodra amiben hiszünk: hangulatos bisztró-éttermi környezetet és minőségi vendéglátást.

Azt nem mondjuk tehát, hogy ne internetezz, (hiszen akkor nem szereznél időben tudomást a napi ajánlatunkról sem :) helyette arra bíztatunk, hogy amikor csak teheted, éld meg az igazi találkozásokat!

A Két Szerecsen a Te találkozásaidhoz kíván ideális helyszín lenni. Gyere, várunk szeretettel! Lehet, hogy a barátaid már itt ülnek.. :))

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.7
Összesen 3
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
  • Két Szerecsen Bisztró és Kávéház

    Egy finom ebéd erejéig tértem be ma a Két Szerecsenbe. Többször jártam már itt, de eddig észre sem vettem, hogy nem írtak még a helyről. Mivel megérdemli, hogy agyondicsérjem, most megteszem.
    A heti ajánlatról választottam a csicsókakrémlevest, mennyei volt az íze. A főételként elfogyasztott fogas lecsós mártással és burgonyával szintén káprázatosan jó volt. A hal húsa kellemesen zamatos és hófehér. A Rákóczi túrósuk az egyik legfinomabb desszert, amit valaha ettem, szavakkal nem lehet eléggé érzékletesen leírni ezt a sütit. Az étel tehát szenzációs, de ezen kívül az étterem atmoszférája is kellemes, hosszabb időtöltésre csábító (nyáron a terasz is hangulatos).
    A személyzet egyszerűen profi: hibamentesen, gyorsan és felesleges körítések nélkül teszi a dolgát. Zsúfolásig telt ebédidőszakban is tökéletes a felszolgálás.
    A hely árszínvonala hűen tükrözi a minőséget, de semmiképp nem mondanám drágának. Fogok még menni.


Értékeld Te is!

Két Szerecsen Bisztró és Kávéház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Két Szerecsen Bisztró és Kávéház

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.