Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

„Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát”
„A Teremtő, evésre kényszerítve az embert, hogy élhessen, az étvággyal kéri fel erre, és a gyönyörrel jutalmazza.”
A Monarchia Kert az a hely szeretne lenni minden vendége számára, amit az otthon és a kiváló konyhájú éttermek elegye jelent. Kevés dolog van a földön mit a szükség és az élvezet jellemez egyszerre.

Régi idők, letűnt világának békéjét és nyugalmát vágyjuk vissza. Álmodunk arról a talán sosem volt jó világról, amikor csak az étkezés öröméért, a kulináris gyönyörökért ültünk az asztalhoz. A fehér abrosz és díszei az asztalnak megadták az ünnepi külsőt – pedig csak egy ebéd és nem is a vasárnapi. Máskor a várakozás türelmetlenséggel vegyült és gyermeki izgalommal vártuk az első fogást, mit elénk tesznek. De nem. Itt a biztos tudatában angyali nyugalom száll ránk. Helye nincs a bizalmatlanságnak. Minden egy helyen van: kiváló alapanyagok, bevált receptek, konyhai szakértelem, terített asztal és műértő közönség.

Hideg ételek, gyöngyöző levesek, sistergő, forró főtételek és a legvégén a cukor varázslata. Színes képekben felsejlenek a vágyak képzeletünkben, amik aztán egy ízzel és illattal rendelkező valósággá lényegülnek. Tányéron érkező valósággá. Már kívül reked a külvilág. Hiszen enni jöttünk, átélni egy időutazást átívelve 100 éven és a történelem útjain. Mindezt egy asztal körül ülve.

Itt semmi sem számít, csak az ízek, amik mesélnek múltról és jelenről. Mesélnek harmóniáról, szerelemről, érzékek birodalmáról.

Ez a Monarchia Kert varázsa.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Monarchia Kert Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Monarchia Kert Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.