Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
2.9
Összesen 11
5 5
4 0
3 0
2 1
1 5
 • Aranypatkó Vendéglő

  Tavaly júniusban ebédeltünk az Aranypatkóban. Öten voltunk, három felnött, két gyerek. A kiszolgálás elözékeny volt, az ételek finomak, kifogástalanok. Az ár-teljesítményviszony is teljesen fair. Mind a fö- mind pedig a mellékhelyiségek tiszták voltak, ízlésesen berendezve. Szinte még a Jókai-regények korába visszahelyezve érezte magát az ember, mert a ház valahogy még mindig lélegzi azt a régi lelkületet, ezért hát nagyon élveztük a kilátást, szintúgy az ebédet. Negatívumot nem mondhatok.

 • Aranypatkó Vendéglő

  Új az üzemeltető, új étlap, nagyon kedves, gyors, figyelmes kiszolgálás. Olyan somlói galuskát még sehol nem ettem, mint itt, kiváló, eperrel, mentalevéllel, és szerencsére mazsolat nélkül. A terasz nagyon szép, kiváló kilátással a Balatonra. Csak dícsérni tudom.

 • A kiszolgâlâs jò volt, a kaja finom volt és nagy adag, hétfön zenészeket hivtak, volt 2 asztal-pont felesleges... A végöszegnél viszont lehúztak minket. Egybe fizettünk-sajnâlatos mòdon, és csak este szâmoltunk utâna hogy a hârmunk rendelése max 11 ezer ft nem pedig 14 ezer... Késö bânat. A szâmlân csak a végösszeg volt feltüntetve...

 • Aranypatkó Vendéglő

  Kritikán aluli felszolgálas , hárman voltunk , a levest is kérni kellett mert 2 -öt hoztak ki , utánna evőeszközt is ugy kértünk . Az italt nem töltötték ki és az ételeket lerakták az asztal szélére ,mindenki elvehette amit akart. Az étel draga és sületlen ,iztelen volt , arról nem.beszélve ,hogy amit kértünk hagymás rostélyos nem is ugy szerepelt az étlapon ahogy kellett volna és fejenként 5500 ft kértek érte. Pocsék ételek ,silány felszolgálassal, soha többet nem.megyünk oda .

 • Aranypatkó Vendéglő

  Két fiatal pincérhölgy próbálta kiszolgálni a nyolc asztalt. 20 perc kellett ahoz, hogy két étlap kerüljön ki a hat fős társaságnak. Csak lerakta és elment, még italt sem tudtun kérni! Feláltunk, elmentünk, a kutya nem is vette észre! Soha többett oda! Senkinek nem tudom ajánlani!!!


Értékeld Te is!

Aranypatkó Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Aranypatkó Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.