Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Óbuda „Főter”-én Csalánosi Csárda- Aki betér ide, szeretettel várja. Nyitva vagyunk éjjel, nyitva vagyunk nappal: Megterítve várja sok gyönyörű asztal.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.6
Összesen 20
5 12
4 1
3 0
2 1
1 6
 • Csalánosi Csárda

  Jóval drágábbak az ételek.Ugyanaz a halászlé ami a kecskeméti csárdában 2190 Ft ,itt Budapesten 2690 Ft és erre még ráteszik májustól a szervízdíjat is ami 12,5%.
  Erről nem tájékoztatnak csak fizetéskor derül ki. Az étlapon az szerepel hogy a szervízdíj benne van az árban.
  Így 3000 Ft -ért vagyis 800 Ft-ért drágábban ugyanazt meg lehet kapni. Természetesen kártyával nem lehet fizetni.

 • Az a adagok nagyok, finomak, a kiszolgálás viszont pocsék, valamint több óra várakozás után sem hozzák ki a rendelést

 • Nagyon színvonalas az étterem berendezése.A fogadó pincér még akkor is megpróbálja a lehetetlent, ha nem vagyunk bejelentkezve. 5 percen belül asztalhoz jutottunk. Az asztalhoz érkező pincér egy kedves, rátermett,magas, mackós férfi nagyon jó humorral. Nagyon figyel a vendégek kis rezzenéseire is Az étel kiváló. A 2 személyes tál nagyon finom. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Valami fantasztikus!!!!!!!! Most voltunk először. itt. A barátnőnk születésnapját ünnepeltük. Máskor is betérünk ünnepelni. Kedves, mackós pincérünk belopta magát a szívünkbe.Ez a lehető legjobb reklám.

 • Sokadik alkalommal tértem vissza az étterembe és eddig mindig pozitív élményekkel gazdagodtam, és nem mellékesen nagyon finom volt az étel, a kiszolgálással is maximálisan meg voltam elégedve. Remélem még sokáig ezen a színvonalon lesz elérhető a szolgáltatás, és akkor még biztosan sokszor visszamegyünk.

 • Mi 'csak' előételt rendeltünk, de akkora adag volt, hogy még egy gyomor kellett volna ha fő ételt is választunk! A pincér hölgy nagyon készsége, kedves volt. A csülök és a pogácsa is kiváló. Köszönjük!


Értékeld Te is!

Csalánosi Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Csalánosi Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.