Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Óbuda „Főter”-én Csalánosi Csárda- Aki betér ide, szeretettel várja. Nyitva vagyunk éjjel, nyitva vagyunk nappal: Megterítve várja sok gyönyörű asztal.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.4
Összesen 12
5 7
4 0
3 0
2 1
1 4
 • Meg vagyok dobbenve az eddigi velemenyeket olvasva. Egyik legizletesebb es kedveltebb ettermi elmenyunk volt Budapesten a Csalanosi csarda. A kiszolgalas ( es nem utolso sorban az etelek) szinvonala magasan meghaladta a budapesti atlagot ( Matyas pincet is beleertve ami oriasi csalodas volt). Mi hatarozottan visszaterunk legkozebbi magyarorszagi latogatasunk alatt es baratokst is hozunk mert kiveteles es emlekezetes elmeny volt itt vacsorazni

 • Fokhagymás szűzérmét rántva rendeltem.Hatalmas adagot hoztak csak az volt a baj hogy ehetetlen volt,a hús kemény volt pedig a sertéskarajnak ez a legfinomabb része a szűzpecsenye és a panírja feketére volt égetve.A petrezselymes krumpli langyos volt amin megdermedve volt rajta a petrezselymes zsír.Borzalmas volt!! A mellettem ülő kolléganőm fogasfilé Orly módra ételt kért,ami csak tiszta bunda volt és sehol fogasfilé.Lehet hogy nem volt szerencsénk?NEM JÖVÜNK TÖBBET!!!!!
  Bp.2017,06,28 10-es asztaltársaság

 • Étel kiváló, csak a számlázas volt 1-es a hasáb burgonyát kétszer fizetették a cocát 390 -helyet 690 ért szám adás elmaradása stb.err figyeljen oda mindenki .

 • Ilyen árfekvésű étteremtől nem ezt vártuk volna.
  A felszolgáló folyamatosan grimaszolt.
  Más levest hozott mint kértünk, neki állt feljebb.
  A kaja meg értékelhetetlen volt. A Brassóit nehéz elrontani, nekik sikerült. Kellett szólni, hogy a savanyú lemaradt, az étel vége felé ki is értek vele, bár ne tették volna, agyon cukrozott ehetetlen uborkasalátát kaptam. Soha többet!

 • Köszönjük a nagy semmit. Elhiszem, hogy megterhelő szakma a vendéglátó, mindent megértek, kivéve azt, ha minősíthetetlen modort enged meg magának egy pincér, a normálisan viselkedő, fizető vendéggel szemben. Már az ott töltött, hosszú idő elején szemforgatással és nagy sóhajok közepette vette fel a pincér a rendelésünket. Ez még soso belefért volna, neki sem lehetett rövid a munkával töltött ünnepnap. Viszont ettől kezdve a több, mint másfél óra várakozás alatt egy kedves szava nem volt hozzánk, amikor italt szerettünk volna rendelni, egy váll fölött elmotyogott 'mingyá' volt a válasz, majd még kb négyszer viharzott el mellettünk üres kézzel, mire méltóztatott oda jönni, és szinte gyűlöletben úszó szemekkel meghallgatta, hogy mi kell a parasztnak. Reméltem, hogy az étel megmenti a becsületüket, de abban talán még jobban csalódtam, mint a pincér modorában. Az asztalra került mustáros flekkent az Orbit is támogathatta volna, olyan szinten volt rágós. Az ízekről nem tudok nyilatkozni, mert azzal a hús nem rendelkezett. Gondolom a flekkennek csak megmutatták a mustárt, hogy ilyen is van, de mi inkább elszívunk egy cigit főzés/sütés helyett, aztán menjen a kedves vendégnek, akinek a ... anyját. A hasábburgonya szintén egy olajtól ázott, sületlen rettenet volt. Hát köszönjük a lehetőséget, biztosan nem fogunk ellátogatni ide a továbbiakban. Ez az egy csillag is rengeteg a kapott 'élményhez' képest.


Értékeld Te is!

Csalánosi Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Csalánosi Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.